Az 1931-es Budakeszi passiójáték képei és az 1994-ben újjáépített Kálvária avatásának videója

Ma, Nagypéntek napján honlapunk ezzel az összeállítással kíván Boldog, Békés Húsvéti Ünnepeket minden hűséges olvasónknak!

1931-BEN A PASSIÓJÁTÉK BUDAKESZIN
Ebben az összeállításban láthatják de Ponte Józsefnek, Budakeszi legendás udvari fényképészének azokat a fotóit, melyek az 1931-es Passiójáték alkalmából készült, kis példányszámban megjelentetett albumban szerepeltek, s melynek teljes anyagát először 2011. év április 29-én, 80 évvel a felejthetetlen előadás uán mutattam be a Budakeszi Hírmondó honlapján, a „Képek egy budakeszi lokálpatrióta gyűjteményéből” sorozatom részeként. Azóta is hálával gondolok néhai Shleer Pálné, Erzsi nénire és Fábiánné Schulcz Tercsi nénire, akik felhívták erre a témára a figyelmemet, és a fotó dokumentumokat is rendelkezésemre bocsátották. 
 
 
 
1994-BEN A BUDAKESZI KÁLVÁRIA  ÚJRAAVATÁSA (+VIDEÓ)
3 éve, mikor elindítottuk az amikisvarosunk.hu Budakeszi Családi Magazint, ugyancsak a Feltámadás ünnepe előtt voltunk. Ekkor mutattuk be azt a Budakeszi lakossága előtt eddig ismeretlen videó összeállítást, melyet az EFMK 1994-es, mintegy ötven perces, vágatlan anyagából készítettünk, szerkesztettünk meg. A felvételen sok, azóta elhunyt ismerős arccal is találkozunk Budakeszi város összefogásának ezen a csodálatos ünnepén. https://www.youtube.com/watch?v=FwqbyKvSoGs
 
TOVÁBBI KÉPEK NAGYOBB MÉRETBEN A GALÉRIÁBAN!
 

 

 

 

Megosztás/Mentés Megosztás

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.