A „Biciklizz Budakeszin” hősies harca, útban Páty felé

Nem fogadta kegyeibe az időjárás a Samu Ferenc vezette Biciklizz Budakeszin csapatát szombaton, 11-én. Már az előző napi időjárás előrejelzések is nagyon bizonytalanok voltak. Ennek ellenére, 38, mindenre elszánt bringás jelent meg reggel 9 órakor a gyülekezőhelyen. Minden bizonnyal lényegesen többen lettek volna, de a magyar ember már csak ilyen, ha csak egy-két csepp eső leesik, behúzódik kuckójába. Nem volt ezzel másképpen az amikisvárosunk.hu kicsiny szerkesztőségével sem. Valljuk be őszintén, megfutamodtunk. Eddig minden „Biciklizz Budakeszin” eseményről beszámoltunk filmeken és fotókon egyaránt. Most csak a „hősök” elmondásaiból és fotóiból tudjuk összeállítani a nagy sárcsata mozzanatait.

Egy tény, a 38 fős csapat, még csaknem verőfényes időben indult el, de aztán elszabadult az égi lavor. A szövevényes erdei utakon elkezdődött a küzdelem vízzel és sárral. A csapat egy része feladta és visszajött Budakeszire, de a kitartó többség végigcsinálta. Elmondásuk szerint észre sem vették, hogy mire Pátyra értek, már elállt az eső. Aki ezeket a képeket megnézi, azt látja, nem is lehetett olyan rossz ez a buli. 

Ezen a vasárnapon 20 percen át zuhogott az eső. Se előtte, se utána. 10 órától pedig kiderült és szinte egész nap sütött a napocska. Pátyon szeretetteljes fogadtatásban és ellátásban, nagyszerű programokban volt részük, csak egy volt a baj, kevesen jöttek el. 
 
Nem baj, majd legközelebb!
 
Hajrá Biciklizz Budakeszin!
Éljenek a legyőzhetetlenek!
 
 
   
 
 
 
Megosztás/Mentés Megosztás