BICIKLIZZ BUDAKESZIN. „Szintvonal”. Mamutfenyőktől a János-hegyig

2012 a biciklisták nagy éve Budakeszin. Felépült a Budakeszi Bike Park, városunk extrém kerékpárosainak fellegvára, és elindult a Biciklizz Budakeszin is, melynek legfőbb célja a turista bringázás mozgalommá alakítása településünkön. 

Tavasszal már hírt adtunk  telki útjuk részleteiről. Most is elkísértük őket őszi túrájukra, melyet azzal a céllal szerveztek meg, hogy bebizonyítsák, nem is olyan nehéz eljutni a dombos Budakesziről a János-hegyi kilátóig.
 
Félnapos kirándulásukról a következőket írja vezetőjük Samu Ferenc, a" Biciklizz Budakeszin"  facebook oldalán:  "A beígért eső elmaradt, helyette jó hangulatú, családias kerékpározásban volt része a "Szintvonal" túra részvevőinek. Az izmok kellőképpen bemelegedtek, de ez nem volt több jóleső fáradtságnál. A kilátóból Budakeszi panorámája tárult elénk, távolban a Mamutfenyőkkel, ahonnan indultunk. A túra végén a „Nagysanyiban” kiszalagozott cél és forró tea várta a szintvonalak megmászóit. Ezt meg kell máskor is ismételni! "
 
A  túrára honlapunk is elkísérte a csapatot. Az erről készült kisfilmet a későbbiekben be fogjuk mutatni olvasóinknak, bár azt azért be kell vallanunk, a beszámoló nem lesz teljes, mert mi útközben eltévedtünk...
 
Képek nagyobb méretben a GALÉRIÁBAN
 
Fotók: Horváth Zsófia és " Biciklizz Budakeszin"

 

 

Megosztás/Mentés Megosztás