Bíró Ildikó méltató szavai honlapunkról

A minap kaptuk ezt az e-mailt, melyet most honlapunk olvasóival is szeretnénk megosztani.
 
Tisztelt Budakesziek!
Kedves Látogatók!
 
Úgy érzem nem vagyok egyedül, amikor örömmel fedezem fel a MI kisvárosunk honlapot, Budakeszi Családi Magazinját. Ismerős ízek, illatok és dallamok hallatszanak erről az oldalról. Hozzánk szólnak és közben hírt adnak rólunk, a nagyvilág felé is.
 
Egy városka hivatalos honlapja általában és természetes módon inkább tájékoztató jellegű. Ezért nagyon jó, ha van mellette egy szabadabb, érzelmesebb, kevésbé hivatalos felület is.
 
Jó kikapcsolódás az a néhány perc, amit azzal tölthetünk, hogy megtudjuk mi is történik itt, kedves lakóhelyünkön addig, amíg mi a nagy Budapesten dolgozunk.
Magam is - akit nagyon leköt a Duna Palota gondja és öröme - innen is megtudhatom, hogy régi barátaim mennyi új programot, kezdeményezést vittek sikerre.
Olvashatunk neves művészekről, akik itt élnek és alkotnak, csodálatos természetfotókban gyönyörködhetünk, életmód tanácsokat kapunk,  de sok jó recepttel is megismerkedhetünk.
 
„A MI kisvárosunk"  Budakeszi minden rezdülésére azonnal reagál, mindenre van figyelme és szeretete ami itt történik. Köszönet érte Horváth Jenőnek és a  honlap kicsiny szerkesztőségének!
 
Szeretettel:
 
Bíró Ildikó 
volt országgyűlési képviselő,
a Duna Palota ügyvezető igazgatója
 
Budakeszi  2012. november 21.
 
 
Kedves Bíró Ildikó!
 
Köszönjük a bíztató szavakat, melyek megerősítenek minket abban, hogy jó úton járunk!
 
Horváth Jenő, az amikisvarosunk.hu főszerkesztője
 
Megosztás/Mentés Megosztás