Budakeszi Bike Park pályavató. A mi „Pál utcai fiaink” célba értek

A Budakeszi Bike Park felavatásával egy hosszú, több éves történet a végére ér. A srácok a térről, Beni, Dani, Gábor, Péter és a többiek sem gondolták talán, hogy a sors, a közös szenvedély, mely egymás mellé sodorta őket, oly sok hányattatás után elvezeti őket a végső megoldáshoz, a Budakeszi Bike Park megvalósításához. Igen, a Budakeszi Bike Park a végső megoldás, ami ugyan már nem az a teljes szabadság, nem az a helyenkénti zabolálatlan szabadság, mely sok éves hányattatásaik során végigkísérte őket, de biztonságot, szervezettséget és biztos jövőt ad valamennyiük szenvedélyének további tökéletesítésére.

8-10 éves barátság köti össze a budakeszi extrém bringások „kemény magját”, akik most ennek a parknak a megvalósításában is döntő szerepet játszottak. Persze ehhez kellett egy elkötelezett, tapasztalt, céltudatos, jó szervező felnőtt, Winkler Gábor, aki ugyancsak szerelmese ennek a sportnak. 

Winkler Gábor és a mi „Pál utcai fiaink” megcsinálták.
 
Honlapunk, nem sokkal elindulása után egy cikket és egy kisfilmet készített erről az eseménysorról. A kisfilm címe "Búcsú és kezdet" . A videó első részét  a régi pályán forgattuk a 222-es busz végállomása mögött. A   területet egy nappal később ledózerolták és hamarosan elkezdődik ott egy több lakásos  társasaház építése.Tudomásunk szerint  ez az egyetlen szerkeszett filmösszeállítás a régi pályáról és a srácok önfeledt búcsú bringázásáról. Örök mementó lesz ez a mobiltelefonon megörökített néhány perc. "Ilyenek voltunk valamikor."
 
 
Bike Park Nyitó Jam Szeptember 22-én,  Szombaton!
 
A Budakeszi Bike Park szeptember 22 - én, azaz szombaton hivatalosan is megnyitja kapuit!
Mindenkit szeretettel várnak a szervezők egy jó kis nyitó jam-re!
Dirt Jam, Pump Track és Bunny Hopp verseny a Budakeszi Bike Parkban szeptember 22 - én, Szombaton!
 
Útvonal: Budakeszin a Telki táblánál befordulni jobbra, ha Budapest felől jössz. Egy körforgalom után van a pálya, egy nagy focipálya mellett!
 
                            Fotó: Szász Norbert
 
 
PROGRAM:
11:00 Megnyitó és szabadedzés
12:00 Pump Track időmérők
14:00 Pump Track döntők
16:00 Bunny Hopp verseny
17:00 Eredményhirdetés és díjátadó
 
A dirt pályán lévő nagy soron egész nap lehet majd menni, a kis sor a pumptrack verseny idejére zárva lesz. A versenyek közti szünetben minden pálya használható lesz. 
 
DÍJAK:
- Deity és Mondraker cuccok a Pumptrack verseny dobogósainak
 
NEVEZÉS:
- Nevezés a helyszínen 12:00 - ig
- Nevezési díj 200 Ft a helyszínen
 
A pályán a bukósisak viselete kötelező!
 
 
Budakeszi Bike Park
Telki u 10, Budakeszi, 2092
 
 
 
Megosztás/Mentés Megosztás