A budakeszi BVV Kft. kijavítja a piac térburkolási-, esővíz elvezetési hibáit

Honlapunk, az amikisvarosunk.hu Budakeszi Családi Magazin az elmúlt héten jelentette meg  "A felújított budakeszi piacon megoldatlan az esővíz elvezetésévek óta" című cikkét.http://www.amikisvarosunk.hu/cikk/felujitott-budakeszi-piacon-megoldatla...

Tegnap, az alábbi tájékoztató levelet kaptuk Bozsik Ádámtól, a budakeszi BVV Kft. ügyvezetőjétől, melyből értesülhetünk róla, hogy augusztusban kijavítják a hibákat.

Tisztelt Főszerkesztő Úr!

Tájékoztatom, hogy a Dózsa György téren 2014. január hónapban készült el a piac térburkolásának első üteme. A konszolidációs időt követően a burkolat megsüllyedt, amit javíttattunk, de nem oldotta meg a helyzetet.

A probléma megszüntetésére a város vezetősége megtette a szükséges lépéseket, és megbízta a Budakeszi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Kft.-t (továbbiakban: BVV Kft.) a térburkolás és a vízelvezetés javítására. A BVV Kft. 2016. augusztus hónapban elvégzi a szakszerű helyreállítási munkálatokat.

Reméljük, hogy ez a javítás megelégedésére fog szolgálni városunk lakosságának.

Tisztelettel,

Bozsik Ádám

BVV Kft.
Ügyvezető
Megosztás/Mentés Megosztás

Hozzászólások

Miért kellett ehhez több mint 2 év? A "javítások" szerintem átépítés, kinek a pénzéből fizetik? A tavaly elkészült utak "javítása" mikor kezdődik el, mert jó lenne a tél beállta előtt a sok kátyus szakaszokat rendbe hozni. Ha megvalósulna, kinek a pénzén? A Makkosi utat mikor építik ki? Meddig kell magasabb adót fizetni? A gépjárművek gumijait még meddig kell sokkal jobban koptatni? Kapunk erre adókedvezményt? Makkosi terület csapadékvíz elvezetését mikor és hogy kívánják megoldani. Lehet, hogy elő kéne venni -ha még egyáltalán megvan- a kb. 20 éve a Pestmegyei Tervező Vállalat által készített terveket, amiben komoly az akkori előírásoknak megfelelő csapadékvíz és szennyvíz elvezetés még biztos, hogy nem avult el, megoldás lenne a problémára.

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.