Budakeszi Egészségnap, széles társadalmi összefogással

Egy nagyszabású, sokirányú, több helyszínes egészségnap lesz november 24-én  Budakeszin, a város önkormányzatának a szervezésében. https://hirmondo.budakeszi.hu/egeszsegnap-a-varoshazanal/ Rendkívül szerteágazó az egésznapos programfolyam, melyet a test-lélek-mozgás jegyében álmodtak meg a szervezők, akiktől az alábbi válaszokat kaptuk a szombati program felöl érdeklődve.

Kik voltak a program megálmodói?

Az ötletgazda a polgármester asszony, a programokat Balogh Ágnes állította össze.

Milyen szempontok alapján állt össze a program? 

Az EGÉSZ-SÉG – ből indultunk ki. igyekeztünk, hogy a programok összeállítása a testi egészség mellett nem elfelejtkezni a lelki egészségről, a mozgás fontosságáról és a környezeti hatásokról sem.

Sok mindenkit kellett a széleskörű kínálat megteremtéséhez megszólítani. Miképpen sikerülhetett ez? 

Sok mindenkit kellett megkeresni: a resztvevŐket, a tamogatÓkat és az onkenteseket is. Szerencsére szinte mindenki rögtön  az ügy mellé allt. Nagyon sokan ötleteikkel, segitőkészségukkel a szervezesben is kivették reszuket. Széles társadalmi összefogással valósul meg ez a nap.

 Mit várnak-e rendezvénytől? Sikerülhet az embereket egy kicsit az egészségtudatosabb életmód irányába vinni egy ilyen tematikus programmal?

Mit várunk? Mindenekelőtt sok résztvevőt smiley, de viccet félre téve bízunk benne: Ahhoz, hogy egészségesebben éljünk nélkülözhetetlen a szemlélet váltás, ezen az úton szeretnénk elindulni és persze közösséget teremteni, közös gondolkodást az egészségről, arról, hogy még egészségesen figyeljünk magunkra, egymásra…..

A fotó illusztrációt a 2018 tavaszán megtartott Kihívás Napján készítette Torti Szofi a Városháza udvarán.

 

Megosztás/Mentés Megosztás

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.