Budakeszi és környéke közlekedési petíció. Mi lett a sorsa?

Minden bizonnyal sokan teszik fel ezt a kérdést azok közül, akik február közepén elindított petíciónkat aláírták, vagy csak elolvasták.http://www.amikisvarosunk.hu/cikk/alairasgyujtes-budakeszi-es-budakornye.... Ez a cikkünk, most nekik ad információkat a petíció további sorsáról.

A petíciót összesen 845 honfitársunk írta alá. Nem csak budakesziek, de nagyon sokan a térség településein élők közül is, akiket ugyancsak sújt ez a sok-sok éve megoldatlan közlekedési helyzet. Sőt, több önkormányzati képviselő neve is megtalálható az aláírók közül!

A PETÍCÓT SZERKESZTŐSÉGÜNK ABBAN A HITBEN FOGALMAZTA MEG ÉS INDÍTOTTA EL, HOGY TALÁN EZ A CIVIL KEZDEMÉNYEZÉS VÉGRE ELINDÍTHAT EGY OLYAN GONDOLKODÁS FOLYAMATOT, MELY ELVEZETHET ENNEK A KATASZTROFÁLIS ÁLLAPOTNAK A FELSZÁMOLÁSÁHOZ.

A petíciót a napokban adtuk fel póstára az alábbiaknak:

dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszternek, Nagy Róbert Attilának, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztési Zrt. (NIF) vezérigazgatójának, dr. Nemes Nagy Tibornak, a Magyar Közútkezelő Zrt. vezérigazgatójának, és nem utolsósorban Csenger Zalán Zsoltnak, a térség országgyűlési képviselőjének is.

Ezen túlmenően, elektronikus úton Budakeszi és a budakörnyéki térség érintett településeinek polgármesterei is megkapják az aláírt petíció anyagát. 

Az aláírt petíción túlmenően rengeteg értékes észrevétel, javaslat is született az aláírások mellett, melyeket ugyancsak megküldtünk minden illetékesnek. ÉS TALÁN EZ A LEGLÉNYEGESEBB RÉSZE KEZDEMÉNYEZÉSÜNKNEK.

EZEK A HOZZÁSZÓLÁSOK UGYANIS 99,9 %-BAN NÉVVEL ÍRÓDTAK, HIGGADT HANGNEMBEN. HA TÉNYLEG TÖRTÉNIK VALAMI ÉRDEMI ELŐRELÉPÉS, EZEK A VÉLEMÉNYEK, AZ ITT ÉLŐK TAPASZTALATAI SOKAT FOGNAK SEGÍTENI.

ÉS VÉGÜL MÉG EGY REMÉNYTELI HÍR. INFORMÁCIÓINK SZERINT AZ ÉRINETT TÉRSÉG POLGÁRMESTEREI IS KERESIK AZOKAT A MEGOLDÁSI LEHETŐSÉGEKET, MELYEK EGY SIKERES EGYÜTTMŰKÖDÉST EREDMÉNYEZHETNEK ENNEK AZ AKUT PROBLÉMÁNAK A MEGOLDÁSÁBAN AZ ILLETÉKES SZERVEKKEL.

Természetesen szerkesztőségünk nem kerget lila álmokat. Tudjuk, hogy ez a helyzet egyik napról a másikra nem fog megoldódni. Mégis reméljük, hogy egy kicsit talán ez a lakossági nyomásgyakorlás is felgyorsíthatja a dolgokat.

 

  

 

 

 

 

 

Megosztás/Mentés Megosztás

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.