Budakeszi jelöltjei a 2017. évi Pest megyei díjakra

Ahogyan a korábbi években, úgy idén is javaslatot tett a Budakeszi Önkormányzat képviselő testülete a Pest megyei díjakra, melyeket 21 kategóriában kapnak meg a települések kimagasló teljesítményt nyújtó polgárai. Természetesen az alábbi névsor nem jelenti a díjak automatikus adományozását az alábbiaknak, hiszen Pest megye további 214 települése is hasonló javaslattételeket tesz. Mégis, egy ilyen javaslattevő lista is komoly elismerésnek számít. Javasoljuk olvasóinknak, hogy böngésszék az alábbi listát! Sok nagyszerű ember él településünkön, akikre büszke lehet a város!
 
Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 353/2017. (IX. 26.) Kt. határozata a Pest megyei díjakra vonatkozó javaslattételről:
 
1. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Pest Megye Közgyűlésének a kitüntető díjak alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 6/2015. (V. 11.) önkormányzati rendelete alapján a Pest Megye Díszpolgára címre a 2017. évben Balczó Andrást javasolja.
 
2. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Pest Megye Közgyűlésének a kitüntető díjak alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 6/2015. (V. 11.) önkormányzati rendelete alapján a Pest Megyéért Emlékéremre a 2017. évben Prof. Dr. Vörösmarty Dániel javasolja.
 
3. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Pest Megye Közgyűlésének a kitüntető díjak alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 6/2015. (V. 11.) önkormányzati rendelete alapján az Év Polgárőre díjra a 2017. évben Somlóvári Józsefnét javasolja.
 
4. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Pest Megye Közgyűlésének a kitüntető díjak alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 6/2015. (V. 11.) önkormányzati rendelete alapján az Év Tűzoltója díjra a 2017. évben ifj. Hidas Mátyást javasolja.
 
5. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Pest Megye Közgyűlésének a kitüntető díjak alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 6/2015. (V. 11.) önkormányzati rendelete alapján a Nemzetiségekért díjra a 2017. évben Nádas Annát javasolja.
 
6. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Pest Megye Önkormányzata Közgyűlésének a kitüntető díjak alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 6/2015. (V. 11.) önkormányzati rendelete alapján a Testnevelési és Sportdíjra a 2017. évben Karskó Jánost javasolja.
 
7. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Pest Megye Közgyűlésének a kitüntető díjak alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 6/2015. (V. 11.) önkormányzati rendelete alapján az Év Gazdálkodója díjra a 2017. évben Mándoki Tamást javasolja.
 
8. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Pest Megye Közgyűlésének a kitüntető díjak alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 6/2015. (V. 11.) önkormányzati rendelete alapján az Év Iparosa díjra a 2017. évben Stulwerk Kft-t javasolja.
 
9. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Pest Megye Közgyűlésének a kitüntető díjak alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 6/2015. (V. 11.) önkormányzati rendelete alapján az Év Kisvállalkozása díjra a 2017. évben nem tesz javaslatot.
 
10. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Pest Megye Közgyűlésének a kitüntető díjak alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 6/2015. (V. 11.) önkormányzati rendelete alapján az Év Sportolója díjra a férfi felnőtt korosztály kategóriában a 2017. évben Ilyés Róbertet javasolja.
 
11. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Pest Megye Közgyűlésének a kitüntető díjak alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 6/2015. (V. 11.) önkormányzati rendelete alapján az Év Sportolója díjra a női felnőtt korosztály kategóriában a 2017. évben nem tesz javaslatot.
 
12. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Pest Megye Közgyűlésének a kitüntető díjak alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 6/2015. (V. 11.) önkormányzati rendelete alapján az Év Sportolója díjra a férfi utánpótlás korosztály kategóriában a 2017. évben Kemény Dávidot javasolja.
 
13. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Pest Megye Közgyűlésének a kitüntető díjak alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 6/2015. (V. 11.) önkormányzati rendelete alapján az Év Sportolója díjra a női utánpótlás korosztály kategóriában a 2017. évben nem tesz javaslatot.
 
14. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Pest Megye Közgyűlésének a kitüntető díjak alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 6/2015. (V. 11.) önkormányzati rendelete alapján az Év Sportolója díjra az általános iskolai diáksportoló korosztály kategóriában a 2017. évben Balogh Bella javasolja.
 
15. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Pest Megye Közgyűlésének a kitüntető díjak alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 6/2015. (V. 11.) önkormányzati rendelete alapján az Év Sportolója díjra a középiskolai diáksportoló korosztály kategóriában a 2017. évben Csík Richárdot javasolja.
 
16. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Pest Megye Közgyűlésének a kitüntető díjak alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 6/2015. (V. 11.) önkormányzati rendelete alapján az Év Sportolója díjra a testi, érzékszervi, értelmi vagy más fogyatékos sportoló kategóriában a 2017. évben Mezei Katalint javasolja.
 
17. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Pest Megye Közgyűlésének a kitüntető díjak alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 6/2015. (V. 11.) önkormányzati rendelete alapján az Év Legjobb Csapata díjra a felnőtt korosztály kategóriában a 2017. évben nem tesz javaslatot.
 
18. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Pest Megye Közgyűlésének a kitüntető díjak alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 6/2015. (V. 11.) önkormányzati rendelete alapján az Év Legjobb Csapata díjra az utánpótlás korosztály kategóriában a 2017. évben Budakeszi Labdarúgó Akadémia U14 csapatát javasolja.
 
19. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Pest Megye Közgyűlésének a kitüntető díjak alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 6/2015. (V. 11.) önkormányzati rendelete alapján az Év Edzője díjra a 2017. évben Kutasi Pált javasolja.
20. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Pest Megye Közgyűlésének a kitüntető díjak alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 6/2015. (V. 11.) önkormányzati rendelete alapján az Év Szabadidő és Sport Szervezete díjra a szabadidő és sportszervezet kategóriában a 2017. évben a Keszi Hagyományőrző Íjász Egyesületet javasolja.
 
21. Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Pest Megye Közgyűlésének a kitüntető díjak alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 6/2015. (V. 11.) önkormányzati rendelete alapján az Év Szabadidő és Sport Szervezete díjra a testi, érzékszervi, értelmi vagy más fogyatékosok szervezete kategóriában a 2017. évben Power Station Sport Egyesületet javasolja.
 
 
 
 
 

Megosztás/Mentés Megosztás

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.