Budakeszi Kerekasztal az általános iskola jövőjéről. Az új iskola lehetőséget ad egy jobb oktatási helyzet kialakítására

Fontos tényező lesz Budakeszi lakosainak a véleménye az elkövetkező időszakban, hisz az új Kerekmező Általános Iskola felépítése esélyt jelenthet városunk oktatásának a megreformálására is.

Jövő összel megnyitja kapuit a Kerekmező Általános Iskola, mely egy teljesen új helyzetet teremthet városunk iskolai oktatásában. Mindez reményt adhat arra, hogy Budakeszi megkeresse és megtalálja azokat a korszerű, 21. századi pedagógiai, oktatási módszereket, melyeket ez az új helyzet adhat. Rengeteg a még egyelőre megválaszolatlan kérdés. Sokakban fogalmazódik meg pl.  az a felvetés, hogy az új iskola vajon önálló intézményként fog-e működni, vagy része lesz a SZIA-nak. Ez persze csak egyik olyan dillema, mely döntésre vár az elkövetkező - alighanem vitákkal teli -  hónapokban, de nyilván száz más kérdés fog még megfogalmazódni.  

Budakeszi Város Önkormányzata is ezek tudatában hozhatta meg azt a döntését, hogy széles körben szeretné megismerni az elkövetkező időszakban városunk lakosainak, helyi szervezeteinek véleményét Budakeszi iskolai oktatásának jövőjéről.

 

 

 

Megosztás/Mentés Megosztás