Budakeszi Kerekmező Általános Iskola. Tervek, Látványtervek, Táblázatok

Tegnapi cikkünkben Turi Attila tervező tájékoztatását ismerhettük meg, mely a budakeszi képviselő testület ülésén hangzott el, ahol egyhangúlag elfogadták a jóváhagyási látványterveket.
http://www.amikisvarosunk.hu/cikk/budakeszin-11-5-tantermes-akar-onalloa...

 

 

Megosztás/Mentés Megosztás

Hozzászólások

Nem lehetne esetleg az iskola alatt, alagsorban kialakítani egy uszodát, amit a lakosság is használhatna, és a bevételeiből fejleszteni az iskolát?
A felülnézeti terven nekem úgy tűnik, nagyon kicsi lesz az udvar. Nem lenne érdemesebb a telkek kialakítása helyett az iskola udvarát növelni? Jobban el kéne választani a kicsiket a nagyoktól, lehetne mászókás játszótér, kalandpark és focipálya is.

Ha a lakótelkeket leválasztják, az udvar valóban nagyon kicsi lesz. A belső udvar lehet, hogy színielőadásnak remek, de levegőztetésre, szabad mozgásra kevésbé alkalmas, és ezektől a mindennapos tevékenységektől veszi el a helyet. Az épület szép, de meg kell tartani az iskolának a teljes területet az én véleményem szerint is! A fákat pedig meg kell őrizni, nyárias időben szükség van az árnyékukra.
Én nem látok sportudvart a terveken, bár szerepel a táblázatban. A focipályára fognak járni?
Arra is kíváncsi lennék, hol épülhet uszoda. Én úgy tudom, hogy a Kerekmezőn és a korábbi szennyvíztelep területén kívül nem áll az Önkormányzat rendelkezésére megfelelő méretű ingatlan!

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.