Budakeszi lesz egy országos rendezvénysorozat kiemelt helyszíne. KULTÚRHÁZAK ÉJJEL - NAPPAL

Budakeszi lesz a jövő hét végén a „Világ közepe”, a Kultúrházak Éjjel – Nappal rendezvénysorozatának kiemelt helyszíneként.
A több mint tíz éves múltra visszatekintő országos programsorozat évről-évre egyre több intézményt és látogatót vonz. 2017-ben már több mint 600 intézmény várta - mintegy 1500 programmal - a látogatókat.

2018. február 2–4. között a Magyar Népművelők Egyesületének szervezésében, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az országos "Kultúrházak éjjel-nappal" rendezvénysorozat kiemelt helyszíne Budakeszi, nyertes pályázatunknak köszönhetően
Intézményünk, az Erkel Ferenc Művelődési Központ szervezi és valósítja meg a nagyszabású, országos programsorozat központi nyitó rendezvényét 
2018. február 2-án 13.00 órától, dr. Hoppál Péter, az EMMI kultúráért felelős államtitkára részvételével.
Az idei kiemelt tematika – "Helyben van a sokszínűség" – a művelődési intézmények összetett szerepét és sokoldalúságát állította a középpontba. 
A mi saját mottónk: Keszi-változatos arca, EFMK - több mint Keszi! - Helyben van a sokszínűség! 
Az udvarunkon működő jégpályával kapcsolatos programtervezetünk nyerte el leginkább a bíráló bizottság tetszését. Az intézményünkben működő, vagy ott megjelenő kulturális értékek bemutatásával Budakeszi kulturális sokszínűségét mutatjuk be a színpadon, a jégpályán és a közösségi téren. A nyitó rendezvény műsorkínálata minden korosztálynak tartogat érdekes programokat.
A programsorozat lehetőséget ad arra, hogy olyan helyi vagy környékbeli látogatókat, érdeklődőket is bevonzzon az intézménybe, akik egyébként nem rendszeres látogatói vagy használói a művelődési intézményeknek. 

A részletes program és tájékoztató a www.efmk-budakeszi.hu és a www.kulturhazak.hu weboldalakon található.
Budakeszi, 2017. 01. 17.                              

EFMK munkatársai

                                                                                        

 

Megosztás/Mentés Megosztás

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.