Budakeszi MALACKODÁS lesz szombaton. Az Original Gastro Udvarban hurka töltéssel, bőséges kinálattal indul a tavaszi szezon

2017 decemberében mutatkozott be Budakeszi legújabb kulturális-gasztronómia központja a Márity utca, Telkire vezető út sarkán, az egykori mini-golf pálya helyen, melyről akkor honlapunk is beszámolt http://www.amikisvarosunk.hu/node/2191.

Az igazi nagyüzem azonban csak most, a tavasz első szombatján, március 3-án indul el, mely napra a a meteorológiai előrejelzések némi melegedést és egy kis napot is ígérnek. A  programot nézegetve egy nagyon ínycsiklandozó és bőséges kínálatú MALACKODÁS várja majd a budakeszieket és a térség többi településének az ínyenceit.

Hétfőtől, március 5-től pedig a benti étteremben, a feltöltött étel pultok kínálatát, un. „kilós” rendszerben fogyaszthatják az ide betérők. Ami annyit jelent, hogy a tányérokra kiválasztott leves, főzelék, körítés, húskészítmények, saláták, stb. árát a súlyuk alapján számlázzák az éhes szájú vendégeknek. Mind emellett un. 4 fős "CSALÁDI CSOMAG" is rendelhető lesz, 3900 forintos áron. Természetesen itt is ki lesz alakítva egy házhoz szállítási rendszer.


Fotók: Torti Szofi
 

 

Megosztás/Mentés Megosztás

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.