Budakeszi olvasói levél a kulturált (?) kutyasétáltatásról

Egy elgondolkodtató levelet kaptunk egyik kedves honlapolvasónktól (név és cím a szerkesztőségünkben), melyet most szeretnénk megosztani, elsősorban kutyasétáltató olvasóinkkal.
 
Kedves Szerkesztők!
 
8 éves korom óta élek Budakeszin, összesen másfél évig laktam máshol, de akkor is ide vágytam vissza. Fél éve pedig megszületett a kislányom, akivel egyértelmű volt, hogy "hazaköltözünk" Keszire. A város előnyeit nem kell sorolnom, azonban van valami, ami egyre jobban szemet szúr és bánt, főleg, hogy már kisbaba is van a családban, aki nemsokára esni-kelni fog. Lévén, hogy a József Attila utcában lakunk, minden nap a Barackos fele vesszük az irányt. Egyre többször fordul elő, hogy a járdán (!!!) kutyagumikat kell kerülgetnünk! Egyébként a település többi részén is tapasztalom jártamban-keltemben, hogy bizony a kutyatartók nem szedik össze az ürüléket és ezt felháborítónak találom. Néhány hónapig éltem Békásmegyeren, ami egy sokkal rosszabb környék, ott a gazdák mégis összeszedték a kutyagumit! Arra szeretném kérni Önöket, hogy a kezükben lévő eszközzel hívják fel a budakesziek figyelmét erre, mert úgy vélem, hogy ez minket, itt lakókat minősít, és azon kívül, hogy bosszantó, az itt élő kisgyermekek egészségét is veszélyezteti! 
 
Szerkesztőségünk egy kis homokozó  lapátot és  egy zacskót ajánl azon "néhány" kutyasétáltatónak, akik nincsenek eme eszközök birtokában.  EZ ILYEN EGYSZERŰ!
 
Fotóforrás: retroradio.hu
 
 
 
 
 
 
 
Megosztás/Mentés Megosztás