BUDAKESZI TANUSZODA. Hasonló lesz a mi uszodánk is, mint a mezőkövesdi? (+VIDEÓ)

A Budakeszin 2019-ben megvalósuló tanuszoda kapcsán http://www.amikisvarosunk.hu/cikk/budakeszi-tanuszoda-focipalya-melle-te... minden bizonnyal sokan fantáziálnak azon a helyi polgárok, hogy miképpen is fog az majd kinézni. Számukra próbáljuk most megidézni a jövőbeni sportlétesítményt.

Már több tanuszodát átadtak a tanuszoda építési program első ütemének a keretében, így 2017. márciusában a mezőkövesdit is. Többféle típusterv alapján készülnek szerte az országban a tanuszodák, így lehet, hogy a miénk nem pontosan ilyen lesz, mint az alább látható mezőkövesdi, de az épület belsőépítészeti megoldásánál valami hasonlóra számíthatunk.

A mezőkövesdiek filmje egy alig több, mint egy perces híradás arról, hogy 2017 nyarán miképpen szolgálta a helyiek érdekeit a létesítmény, melyet nem csak tanuszodaként működtetnek. 

A budakeszi tanuszoda is hasonlóképpen fog működni városunk vezetésének szándékai szerint. Bizonyos napszakokban a város lakossága is használhatja majd a létesítményt.

Fotóforrás: boon.hu

 

Megosztás/Mentés Megosztás

Hozzászólások

No,de mikor fog már végre megépülni??? Már 2 éve ígérgetik (sok minden mással együtt) és most kiderül,hogy 2019 ??? Gondolom annak is vége és még az sem biztos......

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.