A Budakeszi Tanuszoda megépítése 2020-ra várható. Csúszik a megvalósulás

A napokban jelentettünk meg egy publicisztikát arról, hogy formálódik Budakeszi 3 hektáros, sok funkciós sportcentruma http://www.amikisvarosunk.hu/cikk/budakeszin-egy-sokfunkcios-hatalmas-3-..., mely 2019-re fog megvalósulni.. Ennek kapcsán több olyan komment is íródott facebook oldalunkon - melyek az országos tanuszodai program lelassulása kapcsán - kételyeket fogalmaztak meg a sportcentrum egyik kiemelkedően fontos elemének, a budakeszi tanuszoda 2019.évi megvalósulásának kapcsán.

Most úgy tűnik, hogy ezek a sejtések nem voltal alaptalanok. Legfrissebb információink szerint ugyanis a a budakesziek hőn óhajtott vágya csak 2020-ra fog beteljesülni. Ha valakiben ennek dacára kétségek fogalmazódnak meg, azok számára legyen itt megnyugtatásul ez a 1281/2017. VI.2-i kormányhatározat, mely a garantálja az építmény megvalósulását.
https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A17H1281.KOR&timeshift=fffffff4&t...

A tanuszoda megvalósulásáig pedig örüljünk azoknak a folyamatosan megépülő létesítményeknek, melyek 2019-ig elkészülnek a budakeszi sportcentrumban!  Most is lesz egy átadás, szeptember 7-én, 15 órakor, ahol az ünnepséget követően Budakeszi lakossága már fel is avathatja néhány remek meccsel az új, korszerű műfüves focipályát.

Fotónk csak illusztráció! Az itt látható látványterv csak egy, a többféle tanuszoda terv közül. A Budakeszin megvalósuló épület nem biztos, hogy ilyen lesz.

 

Megosztás/Mentés Megosztás