Budakeszi Természetfotósok (11.) Fischer Anna

Fischer Anna képei nem ismeretlenek az amikisvarosunk.hu olvasói előtt. Annával a honlapunk által meghirdetett májusi természetfotós pályázaton ismerkedtem meg, ahol liliom című fotójával harmadik díjat nyert. Legutóbb pedig nagy örömünkre, a szeptemberben megtartott Fűzfa Kupa legemlékezetesebb pillanatait megörökítő fotóival illusztrálhattuk a sportesemény hangulatát. Egyik-másik itt készült fotója több volt, mint „egyszerű fénykép”. Ezért is nagyon megörült szerkesztőségünk, hogy Anna Budakeszi szélesebb közönségének is bemutatkozhat legjobb alkotásaival a Városházán hamarosan megrendezendő kiállításán. Addig is gyönyörködjünk természetfotóiban!

 
 
Budapesten születtem, 11 éve élek a családommal Budakeszin.
Már gyerekkorom óta érdekel a fotózás, első „alanyom” a kutyám volt. Pajtás géppel kezdtem, aztán egy Zenit következett. Később Canon függő lettem, a filmes gépem mai napig nagy kincsem. Első digitális Canon fényképezőgépemet egy fotópályázat első díjaként nyertem. Ma már EOS 7D-vel dolgozom.
A szakmát tanulmányaim befejezése után a Práter utcában, két kicsi gyerek mellett tanultam meg, hogy hivatalossá tegyem a szakma iránti elkötelezettségemet, és vállalhassak munkát. Azóta esküvőkön, rendezvényeken, családi eseményeken egyaránt a „pillanat elkapása” a célom.
Régóta csodálattal figyelem a bennünket körülvevő világ szépségét, az emberek és a környezet között zajló megnyilvánulásokat. E csodálatos mozzanatok megörökítését és ábrázolását izgalmas kihívásnak tartom, amihez nem elég a jó felszerelés, a különleges, arra érzékeny látásmód, elhivatottság sokkal fontosabb.
A Budakeszin meghirdetett Természetfotó pályázaton 3. helyezést értem el Liliom című képemmel. Jelentek meg fotóim különböző újságokban, pl. Kismama, Reform, Biokultúra. Hamarosan nyílik első fotókiállításom a Városházán.
 
Képek a GALÉRIÁBAN nagyobb méretben megtekinthetőek
 
Október
Bezárva
Liliom
  A merengő
A levél kicsi?
Eső után
 
 
 
Megosztás/Mentés Megosztás