Budakeszi természetfotósok. (15.) Berényi Csaba legújabb fotói

Berényi Csaba nagyvad fotóival tavaly májusban ismerkedhettek meg honlapunk olvasói. Azóta az ott megjelentetett képeket 657-en nézték meg. Most újabb hat fotóval ismerkedhetünk meg Berényi Csaba nagyszerű alkotásai közül.

 
 
 
 
 
 
 
KÉPEK NAGYOBB MÉRTEBEN, A GALÉRIÁBAN
 

Kis pihenő a nyári melegben, nem csak nekünk volt melegünk... Az árnyékba tettük a gépeket, majd egyszer megjelent egy kis fickó, aki önként felajánlotta, hogy vigyáz az egyik gépre.
Januári cserkelés eredménye ez a helyes muflon legény. Épp az etetési hely felé tartott mikor sikerült lencsevégre kapnom.
Szintén januári ez a csoportkép, a terülj terülj asztalkámat várták a dámok. Annyira hozzá vannak szokva, hogy mikor hozzák, szinte órát lehet igazítani hozzájuk.
Nyári fürdős kép, közel 30 fok árnyékban, mindenkinek szüksége van némi felüdülésre. Talán a víz minősége válthatta ki ezt a grimaszt, pedig a hőfoka olyan lehetett, mint egy termál forrásé...
Gyönyörű nyár reggeli cserkelésben botlottam ebbe a kócos fülűbe.
Nagyon tetszett a rét és olyan volt mintha bandukolás közben elmélázva a virágokat szagolgatná...
Egy kukoricatábla mellett megláttam egy vaddisznót, mikor bement a még le nem aratott táblába. Kerestem egy számomra előnyösnek tűnő helyet és vártam.A disznó nem, viszont ez a bika közvetlen előttem állt fel. Mindketten meglepődtünk, majd katt-szünet-szünet-katt-katt és vége. A mínusz 21 fokban befagyott a gépem....Ez lett a végeredmény szerencsére.

 

Megosztás/Mentés Megosztás