A budakeszi thai étterem 10 napja megnyitott

Sokat vártunk rá, de nem hiába. Aki járt már ott az elmúlt napokban, az meggyőződhetett arról, hogy egy valódi attrakció született az egykori Black Horse (később Spájz) étterem helyén, mely Budakeszi számára is sok előnnyel járhat a jövőben. Mert az már most látszik - ennyi nap elteltével is – hogy az elegáns kialakítású étterem alkalmas lehet arra, hogy a nagy vásárlóerejű budakörnyéki térség polgárainak találkozóhelyévé váljon a TOM YUM, ahol kapcsolatok alakulhatnak, gondolatok cserélődhetnek, mely akár térségünk közösségi, gazdasági, kulturális fejlődéséhez is sokat tehet majd hozzá az elkövetkező években. Minél több ilyen attraktív helyszínnek ad otthont Budakeszi, annál inkább megmutatkozik az majd a térség organikus továbblépésében.


Az elmúlt évben több cikket is írtunk – képekkel illusztrálva - az étterem építésének fázisairól. Valamennyi ottjártunkor tapasztaltuk azt, hogy mennyi gonddal, akadállyal kellett megküzdeni és láttuk azt a sok-sok törődést, gondolkodást, mely elvezetett végül a múlt hétfői megnyitásig.

A jó marketing és az étterem stratégiailag is remek pozíciója szinte már előre sejtette, hogy hatalmas lesz az érdeklődés a megnyitást követő napokban. Valljuk be, térségünk – leszámítva a csodálatos természeti környezetet – híjján van vendéghívogató attrakcióknak. Talán ez is okozhatta azt a helyzetet, mely múlt szombaton, az első hétvégén egyfelől bíztatást is adhatott a Budakeszin élő Kiss Attilának és thai feleségének, Chichaya-nak (becenéven Su). Másfelől pedig óriási kihívást teremtett, hiszen szombaton, a déli órákban egy időre kezelhetetlenné vált a kiszolgálás. Információink szerint a kialakult „ostromállapotot” azóta sikerült a konyha- és a felszolgáló személyzet bővítésével és szervezéssel megszüntetni.

Ezzel együtt a TOM YUM vezetése kéri a vendégeket, hogy előzetes asztalfoglalással biztosítsák helyeiket a jövőben! https://www.facebook.com/tomyumbudakeszi/

Egyelőre ennyit ízelítőül a budakeszi TOM YUM-ról. Hamarosan újabb írásokkal jelentkezünk, melyben részletesebben is megismerkedhetnek majd az étteremmel.

Addig pedig itt láthatóak Torti Szofinak, honlapunk fotósának a képei, melyeket az étterem egy nyugodalmasabb időszakában készített.


 

 

 

 

Megosztás/Mentés Megosztás

Hozzászólások

Egy étteremről áradozva talán a menüről, minőségŕől, árakrol kéne írni. A tervezés csődje így is beszédes. Vagy csak ujságírói lelemény a fejetlenség leírása kontra üres terem fényképe? Ujságírást, étteremcsinálást tanulni kell.

...a helyesíràst is tanulni kell ( lsd újsàgíró ) alsó tagozatban is már, azt pedig kicsivel később, hogy vendégekkel teli helyet csak a felvételeken szereplő összes vendég hozzàjàrulàsàval lehet fotózni.
A hely csodàlatos, a kiszolgàlàs hibàtlan, a tulajdonosok mosolygósak, közvetlenek. A tervezés semmiféle csődje nem lelhető fel sem a helyszínen sem a fenti cikkben, a kommentelő rosszindulatàval ellentétben.
Menü és àrak közlésére a hely honlaja hivatott, nem egy cikk.
Érzésem szerint ha ezek szerepeltek volna az íràsban akkor SZK azt írta volna kommentjèben hogy egy cikknek nem erről kell szólnia.
Akit érdekel a hely és önàlloóan akar megtapasztalàson alapított véleményt formàlni , az làtogasson el a Fő tér 5-be. ! Én megtettem és ismételni kívànom a jovőben is .

Mi nem vagyunk étterembe járók,de ugy látom ide érdemes lesz egyszer-eggyszer elmenni. Nagyon szépnek látom ami azt jelenti,hogy ez lett
Budakeszi legszebb étterme.Ezzel a minőséggel /nívóval/együtt jár profizmus és nem utolsó sorban a jó profimódon készített étel /ital/ is.
Nagyon jó üzemelést kívánok.

Örülök, hogy megnyílt! Sok ilyen igényes, szép hely kellene még Budakeszin. Természetesen kipróbálom.

Ajvé! Miért van az, hogy egy jogos kritikához az étterem vendégnek álcázva szól hozzá? Nem csak itt, ez a legtöbb helyen így van. Ennyire hülyének nézik az olvasót?

Igen, a Deák Ildikó által leírtak valóban igen erős gerillamarketingre utalnak, ami persze nem árt senkinek, viszont itt nem is sikerült túl jól tálalni. Az étterem tulajdonosait fényezni pedig mindentől függetlenül ny**ás. Ennek ellenére örömmel kipróbálom a helyet.

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.