A budakeszi Tom Yum étterem városunk ismert attrakciójává válhat

Még egy kicsit várnunk kell vele, de a türelem rózsát terem, és bizakodhatunk benne, hogy Budakeszi egy olyan új gasztronómiai attrakcióval fog gazdagodni, mely városunk hírnevét fogja erősíteni nemcsak a környező településeken, de a Budakeszit érintő budai kerületekben és az ide érkező turisták körében is. Előzetesként most néhány információval ismertetjük meg olvasóinkat, melyeket a Budakeszin élő Kiss Attila, a Tom Yum cégcsoport tulajdonos-vezetője és Adorján Éva, a cégcsoport PR vezetője osztott meg szerkesztőségünkkel.

Jelenleg Budapesten 2 thai étterem tartozik a Tom Yum brandhez. Az egyik a 2012 óta működő Tom Yum Étterem, az Andrássy úton és a 2014-ben megnyílt Tom Yum Bistro, a Soroksári út elején.

 

A cégcsoport vezetésének legfőbb célja - akárcsak az elmúlt években - Budakeszin is az lesz, hogy a magyar közönséggel és a betérő külföldiekkel is megismertesse és megszerettesse az eredeti thai ízvilágot.

„Missziónknak tartjuk, hogy a thai filozófiát, tradíciót, életérzést megismertessük a Magyarországon élőkkel és a hazánkba látogató külföldi turistákkal, üzleti körökkel. Számunkra fontos, hogy cégcsoportunk vendég-centrikus vállalkozásait a thai emberekre oly jellemző örömteli, jó kedélyű légkör szője át.” – hangsúlyozta Kiss Attila tulajdonos.

A thai konyha mind ízvilágában, mind étkezési szokásaiban merőben eltér a magyar gasztronómiától. Az ízletes étkeket 90% frissesség, 10% művészet jellemzi. A Tom Yum ételeit szakavatott thai szakácsok készítik, hagyományos receptek alapján. A gasztro-csodák minőségi alapanyagokból, friss és zamatos zöldségekből, húsokból készülnek.

Leendő budakeszi éttermükben (az egykori Spájz étterem) is számtalan különlegességet fognak készíteni és azok több mint 300 variációjából lehet majd válogatni. Kínálatukban levesek, saláták, előételek, curryk, tészták, wok ételek, halak és desszertek közül választhat majd a betérő vendég.

A nyitás időpontjáról egyelőre nem szeretnének nyilatkozni, mert még javában tartanak az átalakítási munkák, de egy decemberi indulást elképzelhetőnek tartank.

Kapcsolódó cikk: http://www.amikisvarosunk.hu/cikk/megkezdtek-budakeszi-thai-etterem-kial...

 


A fotók illusztrációk, melyek a TomYum Bistroban készültek.
 

 

 

 

 

Megosztás/Mentés Megosztás