BUDAKESZI ÜZENŐFAL. Gyors ügyintézés, jó tapasztalatok a Budakeszi Kormányablaknál

A nemrégen átadott, kulturált környezetben működő Budakeszi Kormányablak http://amikisvarosunk.hu/cikk/atadtak-budakeszin-kormanyablakot-megszunt... működéséről általában jó híreket hallunk. Persze itt is ki lehet fogni egy-egy zsúfolt napot (főleg hétfőn és szerdán),  mikor lassabban mennek a dolgok, de az összkép mindenképpen a javunkat szolgálja. Ez támasztja alá az alábbi, kedvesen megírt e-mail is, melyet szerkesztőségünk kapott egyik olvasónktól.

 

 

Mikor a tanév végéhez értünk, fellélegeztünk, hurrá, nyaralunk! Pár nap elteltével pedig tudatosult bennünk, hogy egy hét múlva Erdélybe utazunk. Na, ekkor kezdődött a pánik, mert észrevettük , hogy kislányunknak lejárt a személyigazolványa.

A következő munkanapon (pénteken) bementünk a Budakeszi Okmányirodába, akarom mondani a Kormányhivatal kormányablakához. Mikor beléptünk az épületbe egy kedves hölgy köszöntött bennünket és segített eligazodni az ügyintézésben. Pár perc várakozás után már mehettünk is az ügyintézőhöz. Szintén nagyon kedves, segítőkész, türelmes volt.

Szerencsénk volt szinte fél óra alatt elintéztük a nyomtatvány kitöltését és a fénykép is azonnal elkészült.

Hihetetlen, de egy héten belül megérkezett a személyigazolvány (következő hét péntekén) és hétfőn reggel indulhattunk Erdélybe.

Köszönjük a gyors, segítőkész, türelmes ügyintézést! (Név és cím szerkesztőségben.) 

 

 

 

Megosztás/Mentés Megosztás

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.