BUDAKESZI ÜZENŐFAL. Kérdés és válasz. Elkészültek az új iskola tervei? Mi lesz a sorsa a Kerekmező "zöld sziget"-ének, fáinak, bokrainak?

Ezúttal nem egyik olvasónk, hanem honlapunk tett fel kérdéseket a város vezetésének a Kerekmezőn építendő iskola tervezésével kapcsolatban. Kérdéseinkre Borsodiné Gláser Krisztina, Budakeszi főépítésze válaszolt

Elkészültek-e már a Kerekmezőn, a 2017-ben megvalósuló új iskola tervei?  Ha igen, hány tantermes lesz az iskola? Továbbá az is sokakat foglalkoztató kérdés, hogy a Kerekmezőn jelentős területet uraló fás, bokros "zöld     sziget", része lesz-e az iskolának?  Ha nem, mi lesz a sorsa?

 Az Árpád-fejedelem téren (Kerekmezőn) megvalósuló iskola építését és terveztetését is az NSK  (Nemzeti Sport Központ, mely a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium részeként működik, szerk.) végzi.Tudomásunk szerint, a megvalósuló új iskola tervei közül a vázlatterv készült el, amelyet a 2016. szeptember 29-ei Képviselő-testületi ülésen fog ismertetni a tervező. Minden további kérdésre ezt követően tudunk majd válaszolni.

A Képviselő-testület ülésére, ezúton tisztelettel meghívom szerkesztőségüket!

Üdvözlettel:

Borsodiné Gláser Krisztina
főépítész
Budakeszi Város Önkormányzata
 

 

Megosztás/Mentés Megosztás

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.