BUDAKESZI ÜZENŐFAL. Kérdés a tanuszodáról

Újabb kérdés a megépülő iskola kapcsán, melyet ezúttal Papp László olvasónk tett fel az amikisvarosunk.hu facebook oldalán.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Január 31-én megjelent cikkünkben adtunk hírt arról, http://www.amikisvarosunk.hu/cikk/budakeszi-szia-felsoseinek-uj-iskolaja...
hogy döntés született a Kerekmezőn megépítendő iskoláról, mely a SZIA új épületszárnyaként,
a felső tagozatosok oktatásának fog helyet adni.
 
Ennek kapcsán a következő kérdést tette fel olvasónk: "Vajon tanuszodát is építenek mellé?"   Erről a Budakeszi szélesebb közvéleményét is foglalkoztató témáról Győri Ottilia polgármester asszonynál érdeklődtem, akitől az alábbi választ kaptam: "A tanuszoda nem része a megvalósuló új iskolának."
 
Megjegyzésként annyit tennék ehhez hozzá: Most örüljünk ennek a régóta várt sikernek,
és reménykedjünk benne, hogy a későbbi években talán tanuszoda is épül majd az új iskola mellé.

 

 

Megosztás/Mentés Megosztás

Hozzászólások

Nagyon sajnálatos Budakeszin az uszodahiány. Az egészségre nevelés részeként az itt élő szülök generációról generációra, igyekeznek nehezem megoldani az úszás tanulást gyerekeiknél. Legutóbb Törökbálint döntött úgy, hogy iskolai uszodát épít, nagyon szépen és egyszerűen megoldották. Jó lenne, ha a helyet legalább úgy kalkulálnák, hogy inkább előbb, mint utóbb megépülhessen egy uszoda!

Budakeszi nagycsaládosok városa lett. Sok csodás változás érezhető, de az uszoda hiánya valóban szomorú. A mindennapos testnevelés remek színtere lehetne, hiszen az ált. iskolán kívül két gimnáziumunk is van. Aprók, nyugdíjasok egészségesebben élhetnének. Nem kellene sok-sok költséges utazással a környék kisvárosaiban helyet keresni egy-egy óra úszásra.

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.