BUDAKESZI ÜZENŐFAL. Korszerűsíti az internet hálózatot városunkban a Digi TV? Az önkormányzat válaszol egy olvasói kérdésre

Szerkesztőségünket már korábban is megkeresték olvasóink ebben a kérdésben az elmúlt években, legutóbb ezt a cikket olvashatták
http://amikisvarosunk.hu/cikk/budakeszi-uzenofal-mikor-lesz-internet-fej.... Most egy újabb olvasói kérdést és véleményt kaptunk, melyet ezúttal is elküldtünk az önkormányzatnak. A kérdést és a sok bizakodásra reményt adó választ most itt olvashatják el.

Radó Zoltán: Kedves A Mi kisvárosunk! Néhány hete lettem figyelmes a DigiTV plakátjaira, amelyen azt hirdetik, hogy hamarosan jönnek Budakeszire. A plakáton szereplő weboldalon előzetes igény bejelentést lehet tenni, ugyanakkor előre jelzik, hogy csak bizonyos területeken lehet majd elérni szolgáltatásukat, amelyek később bővülhetnek.
 
Utoljára nyáron olvashattunk cikket Budakeszi internet fejlesztésről, ami nem volt bíztató. Szerintem többen is szívesen olvasnánk részleteket,
hogy fél év alatt mi változott ebben (pl. önkormányzat hozzáállása, illetve mi várható a közeljövőben!
 
Dr. Somogyi Farkas József: Budakeszi Város Önkormányzata mindig pozitívan és nyitottan áll minden olyan fejlesztéshez, mely a lakossági igények kielégítését szolgálja, de mindig a jogszabályi keretek és a további városfejlesztési szempontok figyelembevételével.

Az Önkormányzat tárgyalásokat folytat a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.-vel a város telekommunikációs hálózatának fejlesztéséről, melynek eredményeképpen a település jelentős részén – első ütemben már a tavaszi hónapok folyamán – elérhetővé válhat egy optikai hálózat, mely lehetővé teszi az internet sávszélesség bővítését.

(Szerkesztőség: Várhatóan 2 és fél hónap múlva készülhet el az optikai hálózat kiépítése. A programcsomagokról és a díjtarifákról is hamarosan tájékoztatást fogunk kapni.)

Fotóforrás: pixabay.com

Megosztás/Mentés Megosztás

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.