BUDAKESZI ÜZENŐFAL. Mi a helyzet a szellemházzal a Fő utca sarkán? A kérdésre Cserép Zsolt, a pénzügyi osztály vezetője válaszol

Sok budakeszi polgárt foglakoztat a több, mint egy évtizede félkészen, üresen álló torzó, a SZELLEMHÁZ története. Már annak is 3 éve, hogy az e témával foglalkozó cikkünket megírtuk, melyet mintegy 4400-an olvastak el. http://amikisvarosunk.hu/cikk/mi-lesz-budakeszi-szellemhaz-sorsa-fo-utca... De történt valami azóta, mely megoldást jelenthetné végre? Erről tett fel kérdést egyik honlap olvasónk, Horváth Ágnes.

Horváth Ágnes:Tisztelt Szerkesztőség! Kérném szépen, hogy járjanak utána és adjanak tájékoztatást a Fő utca-Kossuth utca sarkán évek óta kihasználatlanul álló épületről, az azzal kapcsolatos tervekről. Véleményem szerint ez sok budakeszi lakost érdekel. Köszönöm - az ő nevükben is.

Cserép Zsolt: Az ingatlan tulajdonosa az MDC Magyar Design Center Kft. "f.a." 2017.06.12-óta felszámolás alatt van.

A felszámoló a Fiskális Kft., felszámoló biztos: dr. Vincze Beáta.
A felszámoló a hatályos jogszabályok alapján próbálja az ingatlant értékesíteni.
Az értékesítési pályázat (2. kiírás) 2018.01.20-án zárult le, az értékelés tart jelenleg. A pályázat az alábbi linken érhető el:

https://eer.gov.hu/palyazat/P941162 

Megjegyzés:  A 623 millió forint becsértékű ingatlanra nem érkezett ajánlat 2018.január 20-ig, így 2018. január 30-án a pályázatot érvénytelenné nyilvánították!

Megosztás/Mentés Megosztás

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.