BUDAKESZI ÜZENŐFAL. Továbbra is várjuk olvasóink kérdéseit!

2015. év novemberében ismerhették meg alábbi felhívásunkat olvasóink, és tíz hónap elteltével örömmel állapíthatjuk meg, hogy kezdeményezésükkel éltek a budakeszi polgárok. Tucatnyi kérdésre sikerült tucatnyi választ kapnunk az illetékesektől. Nemegyszer ezek kapcsán értesülhettek városunk lakói friss, aktuális témákról első ízben. Most ismét feltesszük ezt a felhívást, hogy azok is tudjanak erről a lehetőségről akik az elmúlt hónapokban lettek olvasóink. ÍME A TAVALY NOVEMBERI FELHÍVÁS SZÖVEGE.:
 
 
 
Az elmúlt időszakban egyre több kérdéssel fordulnak hozzánk olvasóink telefonon, vagy e-mail formájában, melyeket aztán honlapunkon is megjelentetünk, a válaszokkal együtt. Ez a fokozódó érdeklődés érlelte meg szerkesztőségünkben egy új rovat, a BUDAKESZI ÜZENŐFAL elindítását.
 
Természetesen nem egy olyan rovatra gondolunk, ahol a kérdéseket egy-egy egyéni gond, sérelem fogalmaz meg a kérdezőben, hanem olyan témafelvetésekre, melyek Budakeszit és annak polgárait általánosan érintő, érdeklő dolgok. Mi ezekre a témafelvetésekre erőnk, lehetőségeink szerint - ha tudunk - válaszolni is fogunk, de ha kell, megkeressük a közvetlen illetékeseket, akár a város vezetőit is.
 
Reméljük, hogy a sokakat érdeklő kérdések és az arra adott válaszok olvasóinkat is hozászólásokra fogják inspirálni, pezsgő, higgadt, kultúrált viták formájában. Erre lehetőség lesz a BUDAKESZI ÜZENŐFAL valamennyi témafelvetésénél  a cikkek alján, ill. természetesen facebook oldalunkon is https://www.facebook.com/A-Mi-kisvarosunk-149816685146219/ .
 
Kérdéseiket, témafelvetéseiket az info@amikisvarosunk.hu e-mail címre küldjék el szerkesztőségünknek, valamint facebook oldalunkon is megtehetik!!
 
 
Megosztás/Mentés Megosztás

Hozzászólások

Olvastam egy kismama panaszát...hogy a kutyapiszkot nem takarítják el a gazdik...itt ahol én lakom Rózsa utca és környéke...a gazdik kis nylon zacskókkal járnak a kutyusokkal és teszik a hulladékot a szemetes edényekbe.Lehet szólni is ha ezt valaki elmulasztaná...de hát az kellemetlen eredményre vezethet.Sajnos nem vagyunk elég kultúráltak ebben a tekintetben.Neveljük egymást példamutatással!

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.