A Budakeszi Vadaspark parasztudvarát áthelyezik a bekerített részre

 A dinamikusan fejlődő, bővülő, nagy látogatottágú Budakeszi Vadaspark közledvelt parasztudvarát is elérte a megújulás. A tervek szerint, a Vadaspark bekerített, nagyvad körzetében, PICI TANYA néven egy nagyobb méretű, rendezettebb, sok más látnivalóval is bővülő bemutatótér  kiakalakítása kezdődött el ebben az évben, mely a tervek szerint május 30-án kerül átadásra.

A régi, elhasználódott parasztudvar helyén pedig  gazdasági udvar épül egy takarmány-előkészítő konyhával, az állatok minél teljesebb körű kiszolgálása érdekében.   

Ezt a hírt hallván a budakeszieknek alighanem az egyik szeme szeme sír, a másik meg nevet, hisz nyilván egy újabb értékes bemutatótérrel bővül majd a Vadaspark, ugyanakkor viszont aligha lehet kérdés, hogy ez a kerítésen belülre kerülő Pici Tanya már nem lesz ingyenesen látogatható. Sok kisgyermekes budakeszi család, akik eddig szinte hetente mentek fel a parasztudvarba, hogy meglátogassák, megsímogassák kedvenc háziállataikat, a jövőben ezt a luxust már aligha engedhetik meg maguknak, hisz ahhoz már vadasparki belépőt kellenne venni sűrű látogatásaik alkalmával és az bizony már tetemes összeg lenne.

Fotó: Torti Szofi
 

 

Megosztás/Mentés Megosztás

Hozzászólások

Szerencsére egész kedvező áron lehet éves bérletet venni. Így aki rendszeres látogató, annak csak ennyibe kerül egy egész évre és cserébe az összes állatot látogathatja. A kerítésen belül sokkal több az állat, van civilizált mosdó és klassz, karbantartott játszóterek is.

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.