BUDAKESZIEK FIGYELEM! A Márity utcában gyakoriak a sebességmérések mostanában

Aki rendszeres olvasója honlapunknak, az olvashatta 3 korábbi, a sebesség korlátózó, 30 km-es zónáról, illetve a sebesség életveszélyt okozó rabjainak megfékezéséről szóló cikkeinket:

http://www.amikisvarosunk.hu/cikk/30-km-es-kozlekedesi-zona-budakeszin-e...

http://www.amikisvarosunk.hu/cikk/budakeszi-uzenofal-sebesseg-eletveszel...

http://www.amikisvarosunk.hu/cikk/budakeszi-uzenofal-pest-megyei-rendor-...

Talán e cikkeink hatására is - mindenesetre több honlap olvasónk is jelezte - hogy az elmúlt időszakban a korábbiakhoz képest lényegesen sűrűbben méri a rendőrség a gyorshajtást. Amit akár örvendetes tényként is felfoghatnánk, hiszen, ha valaki túllépi az adott közlekedési zóna kitáblázott sebességhatárát, az szabálytalanságot követ el és jogos a büntetése, emellett pedig megelőző hatása is lehet mindezeknek.

Igen ám! Csak hát azért van itt egy-két gond! Először is tapasztalataink szerint hiába jelentettünk meg egy nagyolvasottságú cikket a 30-as zóna kialakításáról, azt érzékeljük, hogy mindez kevés, mert a kissé átgondolatlan kitáblázottság ezt nem jelzi kellőképpen az arra autózóknak!!! Főleg pedig azok számára lehet ez pénztárcát nem kímélő gond, akik nem a környéken laknak és teljesen tájékozatlanok.

De van itt egy nagyobb gond is. Cikkeinkben szó esett a sebesség rabjainak éjszakai, életveszélyt okozó, már-már Forma-1-et idéző gátlástalan száguldozásáról is. Sajnos arról nincsenek híreink, hogy a rendőrség éjszaka – elsősorban az ő megfékezésükre – is olyan intenzíven mérné a sebességet, mint fényes nappal teszi azt napjainkban, a Márity utcában!

Fotó:Torti Szofi

pixabay.com

 

Megosztás/Mentés Megosztás

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.