BUDAKESZIRŐL A KARÁCSONYFA ALÁ! Vásárolj helyben! A Betűtészta könyvesbolt kezdeményezése

Az amikisvarosunk.hu, Budakeszi Családi Magazinja nagy örömmel olvasta  az alábbi felhívást, egy valóban remek kezdeményezést, mellyel az itt alkotó művészeket és helyi kereskedőket, szolgáltatókat támogatnák városunk lakói és egyúttal megkönnyítenék saját karácsonyi vásárlásaikat is.

Kedves Üzlettársunk!

Enner Patrícia vagyok, 8 éve nyitottam meg Budakeszin a Betűtészta mesekönyvboltot a Fő utcán. 
Idén úgy gondoltam, összeszervezem a már sok városban működő, és a lakosok által is kedvelt Buy local! – Vásárolj helyben mozgalmat. Különösen aktuális ez karácsonykor - Karácsonyra is vásárolj helyben! 

A boltól látom minden november közepétől, december 24-ig, hogy áll a kocsisor végig a Fő úton, az emberek ülnek a dugóban, hogy bejussanak egy plázába, parkolójegyet vásárolnak, és talán olyan ajándékokat vesznek kényszerből, amit ők sem ajándékoznak tiszta szívből. 

Nagyon szeretem Budakeszit, az embereket, a helyi tehetségeket, és nagyra értékelem, hogy mennyien nem a szuperakciós weboldalakról vásárolnak, hanem bejönnek a Betűtésztába, együtt válogatunk könyvet, olyat kap a megajándékozott, aminek örül. Öröm a vásárlás, az ajándékozás, és nő a szeretet városunk felé. 

Schall Eszter, az egyik legtehetségesebb grafikus Budakeszin él, nekünk is több mesekönyvet illusztrált. Megkértem Esztert, hogy tervezzen egy Budakeszi képet, amin szerepel, hogy mennyi vásárlási lehetőség van itt helyben. Eszter ezt teljesen díjmentesen megtette nekünk, a kezdeményezés mellé állt. Létrehozunk a facebookon egy oldalt, a BUDAKESZIRŐL A KARÁCSONYFA ALÁ – vásárolj Budakeszin néven. Ez egy olyan oldal, amin mi, akiknek van bármilyen jó ajándékozni valója - szerepelünk, az emberek kommentelhetnek, megoszthatnak, de nem rakhatnak fel helyi csere-bere akciókat. Itt pár sorban bemutatkozhatna mindegyikünk, személyesebbé téve a vásárlást, illetve feltüntethetnénk, hogy milyen ajándékunk van. Akinek van, hirdethetné az ajándékutalványát, lehetne konkrét termékeket is ajánlani. Ki ne örülne egy vacsorautalványnak a helyi étteremben, egy süti-torta bonnak, utalványnak a kozmetikushoz, fodrászhoz, gumicserére, koncertre, egy szép grafikának, bejglinek, kisboltba élelmiszereknek, városnéző sétajegynek, virágrendelésnek, családi fotózásnak … sorolhatnánk karácsonyig, mennyi mindent lehet itt kapni. 
A facebook oldal linkje: https://www.facebook.com/vasaroljbudakeszin/

Kérjük, ha szeretnél te is csatlakozni a helyi vásárlást segítő kezdeményezésünkhöz, (ha van) a vállalkozásod fb profiljával tegyél közzé bejegyzést, és mi megosztjuk az oldalon, így minden követő látni fogja. 

Ha te is tudsz olyan vállalkozásról, akinek érdekes lehet a budakeszi vásárlóközönség, továbbítsd levelem neki. 
Együttműködésetekben bízva, barátsággal: 

Enner Patrícia 
Betűtészta mesekönyvbolt 
30/ 631 76 10​"​

 

 

Megosztás/Mentés Megosztás

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.