Budakörnyéki Sörfesztivál. Nagy az érdeklődés. Programok, tudnivalók

Sajtótájékoztatót tartott dr. Győri Ottilia polgármester asszony, a Budakörnyéki Önkormányzati Társulás elnöke és a rendezvény főszervezője, Tóthné Fajtha Anita, az EFMK igazgató asszonya. A térség 12 településének (Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Herceghalom, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős,Tök,Telki, Tinnye, Pilisjászfalu) összefogásával megvalósuló sörfesztivál, Budakeszi eddigi történetének talán legnagyobb rendezvénye lesz.

A térség településeinek és testvérvárosainak a német partnerség jegyében megrendezendő találkozóján, 1500 ülőhely és 53 különféle sör várja majd a látogatókat. Valamennyi helyszínen sátrak lesznek felállítva, így az időjárás esetleges szeszélyei sem akadályozhatják meg a fesztivál jó hangulatát.  

A számos környező településről is érkező önkéntesek önzetlen segítsége is sokat számíthat majd a programok gördülékeny lebonyolításában. A polgármester asszony kitért arra is, hogy már most szeretné megköszönni a fesztivál környékén élőknek a megértését és jóindulatát.

A sajtótájékoztatón a polgármester aszony kiemelte mondandójában, hogy ez nagyszabású rendezvény is része lehet annak a törekvésnek, hogy a Zsámbéki medence települései kiemelt turisztikai régióként, desztinációként, fejlesztési forrásokra is pályázhassanak, a talán nem is olyan távoli jövőben.

Mint arrról már korábban is szó esett - szombaton - a Fő utca, Erkel utca és Temető utca közötti szakaszát lezárják, és a forgalmat elterelik, a már ismertetett útvonalra. Kivéve a buszközlekedést, mely a szokott útvonalon marad.

Várhatóan már a pénteki nap is nagy lesz a nyüzsgés az érintett területen, hisz a résztvevők kitelepülése ezen a napon már a kora reggeli órákban elkezdődik.

Az alább látható, helyszínekről készült térkép eligazítást adhat a sörbarátoknak, hogy könnyebben tudjanak tájékozódni a programok- és sátrak rengetegében.

Itt pedig, ezen a leporellón ismerkedhetnek meg az egész napos fesztivál kínálatával, a helyszínekkel, a műsorokkal, a fellépőkkel, stb. 

https://www.facebook.com/sajtoszoba.hu/posts/308905069695066

Végezetül felhívnánk a figyelmet arra, hogy a Budakeszi Sajtószoba facebook oldalán tehetnek fel kérdéseket olvasóink a rendezvénnyel kapcsolatban.

https://www.facebook.com/sajtoszoba.hu/?hc_ref=ART7-aFVddGx17TGGckr3r7Wl...

Megosztás/Mentés Megosztás

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.