A CBA ilyen üzletet működtet Budakeszi Fő utcájában, a 21. században. Ugye hihetetlen?

Még valamikor a rendszerváltás előtti években húzták fel azt az épületet, ahol akkor egy Közért, vagy ABC kezdte el működését, pontosan már nem emlészünk az akkori körülményekre. A korra jellemző építmény a rendszerváltás után még évekig állami tulajdonban volt, aztán a magánszektor megerősödésével a magyar CBA tulajdonába került. Akkor azt hittük, hogy az épületet előbb-utóbb megújítják, új külalakot- és belül is 21. századi dizájnt kap.

Sajnos tévedtünk. A CBA, Magyarország legjelentősebb kiskereskedelmi üzletláncolata, mely ma már franchise hálózatként működik, gyakorlatilag semmi átalakítást, korszerűsítést nem tett az épületben, leszámítva néhány toldalék hozzátépítést a bal oldali kocsibejárónál.  

Ma már ott tartunk, hogy az egyik lépcsőfeljárót is lezárták a vásárlók elől, annak baleset veszélyessége miatt! Ja, hogy legalább ezt rendbe tehették volna? Ugyan már! A másik lépcső még használható egy darabig!

Ilyenkor persze elgondolkodik az ember, hogy ezt a teljesen elhasználódott, szocreál-retró építményben működő élelmiszerüzletet miért éri meg ebben a formában működtetni a tulajdonosnak?!

Megengedheti magának ezt a szégyenfoltot, ezt az időutazást a rendszerváltás előtti időkbe egy olyan nagyhírű cég, mint a CBA, különösképpen Budakeszi legforgalmasabb, legfeltűnőbb helyén, meg ettől függetlenül is?

 

 

Megosztás/Mentés Megosztás