Egy sörfesztivál nem lesz magától.... Elképesztő munka folyt Budakeszin a háttérben

Túl van Budakeszi az I. Budakörnyéki Sörfesztivál megtartásán. Sokan talán nem is tudják, mennyi munka van egy ilyen fesztivál megszervezése mögött, hány ember, mennyi órát dolgozik azon, hogy minden a helyén legyen, hogy a vendégek és a fellépők is úgy menjenek haza, hogy tudják, a következőre is szívesen eljönnek majd.

Már hónapokkal ezelőtt elkezdődött a szervezés. Meg kellett állapodni a fellépőkkel, a sörös cégekkel. Kellett színpad és sátor építő, hangosító, világosító. Meg kellett oldani a WC-et, a sátrak víz- és áramellátását. Gondoskodni kellett a terelő út kitáblázásáról, értesítések plakátok kihelyezéséről. Molinók, nyomtatványok, meghívók, …… A rendezvény napján pedig biztosítani kellett a Fő utca lezárását, a forgalom elterelését ……Na és nem szabad arról sem elfeledkezni, hogy micsoda pr. munka is folyt a háttérben, hisz itt bizony rengeteg ember érdeklődését kellett felkelteni a Sörfesztivál iránt, nem  csak a budakesziek, hanem a budakörnyéki térségben élők körében is.

És a munkának nem lett még vége szombat este, hisz le kellett bontani a sátrakat, rendbe kellett hozni a területet. Ha valaki vasárnap délelőtt kiment és megnézte a terepet, már nyomát sem látta az előző napnak.

Egy ilyen nagyszabású eseményen sokan dolgoznak a háttérben, akik nem látszanak, nem hallani őket, de teszik a dolgukat. Becsüljük meg a munkájukat, hisz azért dolgoztak, hogy mások jól érezhessék magukat az I. Budakörnyéki Sörfesztiválon - Budakeszin! Köszönet érte!

A több ezer budakeszi sörbarát részvételével lezajlott rendkivül sikeres rendezvényről hamarosan egy másik írást is megjelentetünk majd, kielemezve annak tanulságait.

Megosztás/Mentés Megosztás