Elegáns, szép látvány a telki úti körforgalom virágágyása

Már a korábbi években is lelkendeztünk, mikor tavasszal egy jól sikerült, szépen megtervezett virágágyassal lepett meg minket a budakeszi BVV Kft. Persze nem mindig voltak sikeresek ezek a kompozíciók, de ha igen, akkor honlapunkon http://www.amikisvarosunk.hu/cikk/szep-telki-uti-korforgalom-viragagyasa

http://www.amikisvarosunk.hu/cikk/budakeszi-egyre-tobb-viragos-szigettel...

vagy facebook oldalunkon már korábban is említést tettünk arról.

Ez a mostani egy kiemelkedően jól megtervezett alkotás. Nyugodtan mondhatjuk, hogy alkotás, mert a kertépítés néha, több mint egy egyszerű munkafeladat. Ha azt egy kreatív tervező álmodja meg, akkor az a szépre fogékony arra járóknak is feltűnik.

Túl a remek tervezésen, a földet letakaró mulcs (fenyőfa kéreg) is részese a sikernek, mely dekorativitása mellett a kiszáradástól is védi a növényeket. Egy ilyen napos helyen, a meleg nyári hónapokban sokat számít ez a földtakarás. A szépülő Budakeszi más pontjain is találkozunk ezzel a vízspórolós, gyomosodás elleni megoldással.

Gratulál az amikisvarorusnk.hu a BVV Kft.-nak ezért a városunkat is remekül reprezentáló alkotásért!

Hamarosan egy másik cikkel is jelentkezni fogunk, melynek szintén a BVV Kft. lesz a főszereplője. Ugyanis ez a talajtakarós módszer, mellyel sok vizet spórolhatunk és megakadályozhatjuk a gyomok terjedését is, nagyon felkeltette érdeklődésünket, és úgy gondoljuk, hogy a kertjeiket gondosan ápoló budakesziekét is.

Megosztás/Mentés Megosztás

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.