"Gyorsan finomat!"

Szerkesztőségünk néhány hete "fedezett fel" a facebook világában egy remek gasztroblogot, a Budakeszin élő Vincze Vanda szerkesztésében. Nem volt kérdés számunkra, hogy ennek a személyes hangú, nagyon izgalmas blognak a receptjeit szélesebb körben is meg kéne ismertetni városunkban, így megkerestük Vandát, hogy szeretnénk vele együttműködni és időről időre bemutatni gyorsan elkészíthető, sok újdonsággal megalkotott étkeit. Alább olvashatjuk Vincze Vanda rövid, bemutatkozó ars poeticáját és első, itt bemutatott receptjét: "Avokádó, tojással a közepén".

"Ha megkérdeznénk egyik reggel a 22A-s buszon az embereket, ki az, aki szeret jókat enni, bizonyára mindannyian feltennék a kezüket. Ha azt kérdeznénk, hogy ki az, aki szeret órákat a konyhában állni mindezért, valószínűleg már nem sokan jelentkeznének... Így vagyok ezzel én is. Munka, gyereknevelés, háztartás és egyéb teendők mellett nincs időm arra, hogy fél napokat a konyhában főzőcskézzek, viszont szeretem a finom, tartalmas és könnyen elkészíthető ételeket. A "Gyorsan finomat" Facebook oldalt azért hoztam létre, hogy megosszam azokat a recepteket, ötleteket, amik nekem beváltak, hátha másoknak is segítség lehet! Holnap reggelire például tökéletes lehet, ez az avokádó tojással, amit mindennel együtt maximum 20 perc elkészíteni!"

 

 

 

 

 

Avokádó tojással a közepén

Tökéletes és gyors reggeli!

Az avokádót vágjátok ketté, vegyétek ki a magját, egy pici húst kanalazzatok ki => üssetek bele egy tojást. Mehet rá kis só, bors és reszelt cheddar.

220 fokon 10-15 perc elég neki.

 

Rovat: 
Megosztás/Mentés Megosztás

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.