Halálos gázolás Budakeszin, a zebrán

Pénteken, február 2-án, 16:35-kor - még világosban - baleset történt a budakeszi városháza előtti zebrán. A templom oldaláról szabályosan átkelő gyalogost ütötte el egy Budapest felől érkező furgon. A templom oldaláról átkelő gyalogos köszönetként még intett is a furgon fele, mely aztán a következő pillanatban szinte fékezés nélkül sodorta el. Egy szemközt érkező mentőautó rögtön megkezdte a mentést. Több mint fél órán keresztül küzdöttek az áldozat életéért. Még elindult vele a mentő, de útközben örökre itt hagyott minket.

A térfigyelő kamera mindent látott és rögzített, de ez már nem segített szegényen.

Az áldozat civilben házakat épített, de több magyar filmben is jelentős szerepeket  játszott.  https://24.hu/kultura/2018/02/06/meghalt-kiss-jozsef-az-argo-filmek-tyso... 2 gyermeket hagyott maga után árván.

Kérünk mindenkit, hogy körültekintően vezessen! Mindenkit vár valaki otthon. Ezen a zebrán korábban is volt már halálos baleset.

 

 

 

Megosztás/Mentés Megosztás

Hozzászólások

Nagyon sajnálom és részvétem a családnak. Ezen a zebrán engem is már majdnem elütöttek a gyerekemmel együtt. Csak azért írom le, hogy aki ott átmegy, erre is számítson! A gyerekorvoshoz mentünk a templom oldaláról mentünk át a városháza felé. Nem indultunk el, amíg meg nem állt egy autó (végállomás felől). A járdasziget közepén voltunk, amikor egy nagy batár kocsi kielőzte azokat, akik miattunk megálltak és a másik sávban a járdaszigetet kikerülve őrült sebességgel elszáguldott előttünk felfelé. Ahol felülről kellett volna autónak jönnie, ott alulról jött. Éppen nem léptünk le. A döbbenettől lefagytam. Vigyázzatok, alaposan nézzetek körbe, inkább nem menjetek át addig, míg meggyőződtetek arról, hogy mindkét irányból még a közelben sincs autó!

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.