Hamarosan lezárulhat a budakeszi szatír-ügy

Az amikisvarosunk.hu megbízható forrásból úgy értesült, hogy már jelentkeztek tanúk, sértettek a rendőrségen a budakeszi szatírral kapcsolatban és újabbak jelentkezése is várható.

Egy budakeszi közösségi oldalon többen is arra bíztatják az érintetteket, hogy jelentkezzenek a rendőrségen, lehetőleg személyesen az üggyel kapcsolatban, ezzel ugyanis nagyban segíthetik a megfelelő bizonyítékok összeállítását.

Úgy tudjuk, addig is a rendőri jelenlétet továbbra is fokozottan biztosítja a Budakeszi Rendőrőrs minden hétköznap iskolakezdéskor és a délutáni iskolazárás idején az intézmények közelében.

Az amikisvarosunk.hu információi szerint júniusban már történt hasonló eset, de akkor nem érkezett hivatalos bejelentés a rendőrségre. Vélhetően az elkövető személye ugyanaz volt, mint aki most, az utóbbi napokban is több esetben szeméremsértően viselkedett a budakeszi iskolák környékén.

Értesüléseink szerint a SZIA szülői szervezete már köremailben tájékoztatta a szülőket a történtekről, a lehetséges tennivalókról. A Nagy Sándor József Gimnáziumban pedig a hétfőn szülői értekezleten adnak tájékoztatást a szülőknek.

Megbízható forrásból úgy tudjuk, hogy nagy eséllyel napokon belül „kivonhatják a forgalomból” a budakeszi magamutogató szatírt.

Megosztás/Mentés Megosztás

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.