Hatalmas tömeg látogatott el a 20. Budakeszi Családi Napok rendezvényére

Én még ekkora tömeget soha nem láttam Budakeszin, szabadtéri rendezvényen. Már a szervezés idején is érezni lehetett, hogy sok ezer ember fog kilátogatni a farkashegyi repülőtérre. Hatalmas energiával szervezte meg ezt a napot a Polgármesteri Kabinet, az Erkel Ferenc Művelődési Központ munkatársai és a BVV Kft. Ha nem teljes a lista, elnézést kérek! 
 
Kintlétem alatt azt tapasztaltam, hogy sokan ellátogattak ide a környező településekről is. Ennek a rendezvénynek jó esélye lehet arra, hogy a következő években járásközponti programmá válhasson.
 
Mindamellett annak is megvan az esélye, hogy e siker  nyomán más tematikájú műsorfolyammal akár többször is meg lehetne szólítani a térség lakóit és a közeli budapestieket is. Persze ennek financiális előfeltételeit nem könnyű előteremteni. Kérdés, hogy belépődíjak szedése esetén, miképpen működne ez a dolog. Ennek ellenére újszerű, a szokványostól eltérő ötletekkel, településünk sajátosságait figyelembe véve, lehet realitása ennek. Ez is elősegítené azt, hogy Budakeszi még nagyobb figyelmet kapjon településünk, járásunk határain túl is.
 
Egy szubjektív megjegyzésem azonban lenne. Hatalmas volt a ricsaj. Minden irányból érkezett a dobhártyát és ideget támadó "zene", mindez helikopter zajjal kísérve. Persze tudom, ez a nap elsősorban nem az intimitásról szól. Ma ez a trendi, de talán ne ennyire!
 
Mégis, örüljünk ennek a napnak! Együtt volt Budakeszi!
 
CIKKÜNK A GYEREKKÖZTÁRSASÁG A GYEREKKÖZTÁRSASÁG EGYESÜLET TÁMOGATÁŰASÁCAL KÉSZÜLT.
 

 
 
 
 
 
Megosztás/Mentés Megosztás