Képek a budakeszi Punktum Galéria adventi udvarkiállításáról és a vásárról. 1. rész

Egy Budakeszin fokozatosan beinduló új kezdeményezésről számolhatunk be, most már képekben is. Mátyus Krisztina vezetésével, egy új összefogás eredményeképpen jött létre településünkön a Punktum Galéria, a Fő utcai 250. alatti, egykori sváb parasztházban. 22 képző- és iparművész, valamint kézművesek alkotják az alapító csapatot. Rengeteg elképzelés, ötlet van a tarsolyukban. Jó, hogy a már eddig is eredményesen működő KesziArt mellett egy újabb tenni akaró civil kezdeményezés próbálja helyzetbe hozni a Budakeszin és a környező településeken alkotó művészeket
 
Mátyus Krisztinának, a Galéria vezetőjének elmondása szerint a már beindult pilates-, joga-, kézműves foglalkozások és a december 4-i, mindössze 3 órás udvarkiállítás még igencsak a kezdet. Rengeteg elképzelésük van a jövőre nézve. Többek között azt is szeretnék, ha a Fő utca 250., a helyi- és környékbeli művészek találkozóhelyévé is váljon, amolyan „Bohém tanya”-ként. Egyébként a jövő évben egy hosszabb interjú keretében, a „Budakeszi Portrék” sorozatban. közelebbről is meg fogjuk ismerni Mátyus Krisztinát, ahol azt is meg fogjuk tudni, hogy mi is az üzenete a PUNKTUM elnevezésnek.
 
Rengeteg kép készült elsősorban a minapi udvarkiállításáról, de több korábbi fotón a ház csinosításáról is láthatunk pillanatokat. Mivel ennyi képet képtelenség egy cikk alá összezsúfolni, így azokat az elkövetkező időszakban, több részben fogjuk bemutatni olvasóinknak.
 
A képek készítői:
 
 
Molnár Erika
Vecsei Anett
Torti Horváth Zsófia
 

 

Megosztás/Mentés Megosztás

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.