Kiégett izzók, elhasználódott, halványan világító lámpatestek cseréje BUDAKESZIN. Mi a lakosság teendője ilyen esetekben? Ohr Alajos alpolgármester válaszol

A közelmúltban megjelent cikkünkben arról szóltunk, hogy Budakeszi sok utcájában nagyon rossz a világítás http://www.amikisvarosunk.hu/cikk/budakeszi-uzenofal-sok-utcaban-nagyon-.... Ennek kapcsán kaptuk az alábbi választ, Ohr Alajos alpolgármestertől, melyet most itt olvashatnak.

Budakeszi Város Önkormányzata az ELMŰ Nyrt-vel kötött szerződést a közvilágítási aktív elemek (a lámpaoszlopokon lévő lámpatestek, izzók és a kapcsolódó szerelvények) üzemeltetésére. Ennek keretében kerül sor a kiégett izzók, elhasználódott, halványan világító lámpatestek cseréjére, mely vagy a cég tervszerű karbantartása során, vagy lakossági bejelentésre történhet.

Arra kérem tehát a lakosságot, hogy amennyiben a közvilágítási oszlopokon vagy kiégett izzót, vagy halványan világító lámpákat észlel, azt haladéktalanul jelentse be!

A bejelentés történhet az ELMŰ Nyrt. ingyenesen hívható  06 80 38 39 40 közvilágítási hibabejelentő számán, vagy a kozvilagitas@elmuemasz.hu e-mail címen, vagy okostelefonról az ingyenesen letölthető ELMŰ-ÉMÁSZ hibabejelentő applikáció segítségével. (Ez utóbbinál a hibás közvilágítási lámpa GPS koordinátái és fotója is beküldhető. Magam rendszerint ez utóbbit használom, több tucat hibás lámpát jelentek be évente.)

Fotó illusztráció: pixabay.com

 

 

Megosztás/Mentés Megosztás