Kijelölték a BUDAKESZI HULLADÉKUDVAR végleges helyét.

Egy lényegesen komfortosabb helyzetbe fog kerülni a lakosság, ha megvalósul Budakeszin egy hulladékudvar, mely egy folyamatos lehetőséget biztosít arra, hogy rövid időn belül megszabadulhassunk felhalmozódott hulladékainktól, ezért is nagyon reményt keltő az a hír, hogy Budakeszire egy hulladékudvart fognak telepíteni, kultúrált, rendezett körülmények között és ez minden bizonnyal jelentősen lecsökkentheti az erdeinkben nagy tömegben - időről időre megjelenő – mindenféle hulladékhegyeket.

A Budakeszi Önkormányzat február 7-i testületi ülésén határozott arról, hogy az új szennyvíztisztító telep ingatlanán belül, a Budakeszi külterület 067/18. helyrajzi számon fog megvalósulni a hulladékudvar. Az ingatlanon, egy telken belüli kerítéssel körülzárt területet használnak majd erre a célra, mely Budakeszi és Budaörs határában található, a hegyek lábánál.

Természetesen ennek a projektnek a megvalósulása még egy hosszabb folyamat. A terület kijelölése csak az első lépés a megvalósulás irányába.

De mi is az a HULLADÉKUDVAR? Egy korábban írott cikkünkben erről bővebben is olvashatnak: http://amikisvarosunk.hu/cikk/lakossagi-hulladekudvar-lesz-budakeszin-mi...

Fotónk illusztráció (hulladekudvar.hu)

Megosztás/Mentés Megosztás

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.