Kórósi Miklós budakeszi vegytisztító: Mire figyeljünk szőnyegvásárlásnál?

Honlapunkban korábban egy elgondolkodtató interjút olvashattak Kórósi Miklós, budakeszi vegytisztítóval, aki ebben a változó világban még a klasszikus kisiparosi ideált képviseli. Személyes kapcsolatban van a megrendelőivel és ha kell jótanácsokkal is segíti őket saját szakmai tapasztalatai alapján.  http://amikisvarosunk.hu/cikk/budakeszi-portrek-korosi- miklos-vegytisztito-vallalkozo-0  Ezúttal honlapunk is segítő őt e ténykedésében.

 

- Amennyiben nem a divat, a trend a legfontosabb a számunkra, akkor szőnyegvásárláskor több szempontot vegyünk figyelembe.
 
- A szőnyeg színe és annak különböző árnyalatai a szennyeződés láthatóságát gyengíthetik vagy felerősíthetik.
  
- A hosszú szálú, vastagabb szőnyegeket nehezebb portalanítani, porszívózni, mint a rövidebb szálúakat.
 
- A kezelési útmutató segíthet a választásban: pl. ahol a lakásban állatot tartanak, oda célszerű mosható szőnyeget vásárolni.
 
- Azoknál a szőnyegeknél amelyeknek hátoldala gumis, ott idővel számoljunk annak töredezésével, porladásával.
 
- A ragasztott szőnyegeket általában kevesebb alkalommal lehet mosni, mint a nem ragasztottakat. A ragasztó elengedhet, porladhat, a  levegőbe kerülve belélegezhetjük.
 
 Napjaink szőnyegkínálatában a jó termékek mellett jelentős számban találhatók olyanok is amelyek minősége, gyártási technológiája miatt vásárlását nem, vagy csak bizonyos
feltételekkel ajánlanám.


 
Kedves Megrendelőimnek szívesen mutatok mindkettőre példákat, ezzel is segítve jövőbeni szőnyeg választásukat!

Fotó Torti Szofi

 

 

Megosztás/Mentés Megosztás