A Lackfi-Kompánia-Betűtészta hármas és a 4. b.-sek gyereklemeze sikerre ítéltetett. Ősbemutató volt az EFMK-ban

Már kaptunk némi ízelítőt nyáron a parkban, az Erkel Napok keretében és nemrég a Prohászka Sportcsarnok jótékonysági rendezvényén a gyereklemez anyagából, de az igazi bemutatkozás, a teljes lemezanyag vasárnap délelőtt vált ismertté a budakesziek előtt az EFMK-ban.
 
Néhány hete már megismerhették olvasóink a lemez, a "Paradicsomleves betűtésztával" jövő évi megjelenésének a körülményeit, Mayer Zita elmondása alapján. http://amikisvarosunk.hu/cikk/gyermeklemez-bemutato-lesz-budakeszin-komp...
 
 
A lemez, a Zsámbékon élő Lackfi János, József Attila díjas költő és a budakeszi Kompánia zenekarának a közös munkája. A kötetet az ugyancsak budakeszi Betűtészta Könyvkiadó jelentette meg és a tavasszal elkészülő lemeznek is ők lesznek a kiadói.
 
Meghallgatván ezt a zenei anyagot, nyugodtan kijelenthetem, hogy nagy sikerre számíthatunk. A remek versek, a jól összeszokott együttes sajátos felállása, a sok éves színházi és dráma-múzeum pedagógiai tapasztalat a gyereklemez piacon nagy feltűnést fog kelteni. Emellett Bezeczky Erzsi néni 4. b.-s diákjai is új szint jelenthetnek majd ezen a lemezen. Persze kell a jó marketing munka is, de a Betűtészta ebben is nagymester, úgyhogy minden együtt van az országos sikerhez.
 
És még egy megjegyzés. A gyermekzenei előadóknál generációváltás szele érezhető. Ez az budakeszi formáció is ennek a változásnak lehet a része.
 

 

 

 

 

Megosztás/Mentés Megosztás