NAGY ATTRAKCIÓ BUDAKESZIN! Az "1849-es téli hadjárat"-ot is megidézik a Kultúrházak Éjjel-Nappal rendezvény sorozatában

Hacsak nem lesz eső, Budakeszin egy nagyon látványos és emlékezetes, nagyszabású rendezvény veszi kezdetét pénteken, 12.30-tól, mely településünk valamennyi óvodásának, kis- és nagyiskolásának szívből ajánlható. Budakeszi február 2-án, egy országos rendezvénysorozat központi helye lesz, ahol Hoppál Péter, kultúráért felelős államtitkár nyitja meg a műsorfolyamot. Jelen lesz egész délután a KÖZSZOLGÁLATI M5 TV CSATORNA IS, AKIK ESTE EGY HOSSZABB ÖSSZEFOGLALÓT  IS BEMUTATNAK MAJD A BUDAKESZI ESEMÉNYEKRŐL.

Az "1849-es téli hadjárat"-ot megidéző esemény a Budai 2. Honvédzászlóalj és a Veresegyház Katonai Hagyományőrző Egyesület közreműködésével lesz látható a közösségi téren. 12.30-tól élő csatabemutató lesz. A forgatókönyv nagyon kreatív, izgalmas pillanatokat tartogat, sok meglepetéssel a nézőközönségnek és persze  csatazaj és ágyú lövések is színesítik majd az összecsapás pillanatait. 

De sok mást is tartogat ez a nap, ahol a kultúra a "jég hátán is megél majd".  És lesz térdöngölő néptánc, gasztronómia, kézművesek, maszkabál- és vigadalom a farsang derekán, az Old Show zenekarral.

CSAK AZ A FRÁNYA ESŐ NE ESSEN!

 

 

 

 

 

Kapcsolódó cikk: http://www.amikisvarosunk.hu/cikk/budakeszi-portrek-berlinger-gabor-hagy...

 

Megosztás/Mentés Megosztás

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.