Násfa és Zita újabb csodával ajándékozta meg Budakeszit a Mezei Mária Emlékhéten

Rendkívül gazdag és változatos programmal jelentkezett ez évben is a Mezei Mária Emléknapok.
Ez a cikk, a műsorfolyam egyik szerényen meghúzódó, de nekem talán legkedvesebb programjáról szól.
 
Násfa és Zita, a két kompániás, a Mezei Mária Művészeti Iskolából ismét elkápráztatták azt a sok budakeszi iskolást és óvodást, akik egymást váltva vettek részt kettőjük múzeum - és drámapedagógia óráin, a Mezei Mária ház ihletet adó falai között.
Mit is mondhatnék? Azokat a sziporkákat, rögtönzéseket, boldog és önfeledt perceket soha nem fogják elfelejteni ezek a szerencsés lurkók.
 
Azt írom itt, hogy szerencsések ezek a gyerekek. De csak ők szerencsések? Nem! Budakeszi egy egészen kivételes település, mert sok Násfa és Zita él közöttünk, akik tehetségükkel, kreativításukkal, alázatukkal szolgáljuk ezt a várost.
Nem először és nem is utoljára írok Budakeszi ezen különleges és kivételes adottságáról, mely csak kevés településnek adatik meg...
 
Násfa és Zita a Nemzeti Múzeumban is rendszeresen megajándékozza a gyermek látogatókat ezekkel a világszínvonalú produkciókkal. 2011. évi teljesítményükért nívó díjjal jutalmazta meg őket a Nemzeti Múzeum.
 
Násfa és Zita csodájáról videó felvételt is készített honlapunk, melyet a későbbiekben szeretnénk bemutatni, filmetűd formájában.
 
Köszönjük Násfa és Zita!
 
TÖBB KÉP NAGYOBB MÉRETBEN, A GALÉRIÁBAN
 
FOTÓK : Horváth Jenő

 

Megosztás/Mentés Megosztás