Pénzügyminisztériumi támogatásból felújították Budakeszi több belterületi útját

Budakeszi Város Önkormányzata az önkormányzati tulajdonú belterületi utak szilárd burkolattal történő kiépítésére, felújítására és korszerűsítésére 150 millió forintos vissza nem térítendő támogatást nyert. A Pénzügyminisztérium az elszámolható költségek 100%-át finanszírozta.

Budakeszi Város Önkormányzata az „Önkormányzati tulajdonú belterületi utak szilárd burkolattal történő kiépítésének, felújításának és korszerűsítésének támogatása gazdaságfejlesztési céllal Pest megye területén” elnevezésű Pénzügyminisztérium által támogatott pályázat keretében Budakeszin a Kossuth Lajos utcának az Erdő- és a Virágvölgy utca közötti szakasza, a Szél- és a Munkácsy Mihály utca találkozásánál lévő csomópont+járda, valamint  a Reviczky utcának a  Hajós- és Barackvirág utca közötti  szakasza is felújításra, korszerűsítésre került járdaépítéssel együtt és a Kossuth köz Rákóczi utca közötti áteresz átépítése is elkészült.

A 158 millió forintos összköltségű projekt a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból valósult meg.

A beruházás többek között közvetlenül elősegíti az új városközpont elérhetőségét és több közintézmény jobb minőségű megközelíthetőségét, továbbá hozzájárul egy élhetőbb városképhez.

A projektről bővebb információt a www.budakeszi.hu oldalon olvashatnak.

Budakeszi Város Önkormányzata

Megosztás/Mentés Megosztás

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet. Ez az automatizált spamek kiszűrésére szolgál.