Túrós eperkrém babapiskótával. Egyik olvasónk kedvence

Vendégeket várunk, a sütés nem az erősségem, ezért jobban kedvelem a könnyen elkészíthető édességeket. Körülnéztem, hogy miből lehet alkotni. Találtam a spájzban babapiskótát, málnaszörpöt és a hűtőben friss epret, túrót és tejszínt. Ez tökéletes lesz! Mennyiséget nem mértem, körülbelülre adagoltam az összetevőket. 
 
Hozzávalók
1 csomag babapiskóta 
Eper –ízlés szerint
Méz - ízlés szerint
Málnaszörp (házi)
0.5 kg túró
Kb. 1-2 dl tejszín vagy tejföl 
 
Elkészítés
A túrót, az epret, a tejszínt és a mézet összeturmixoltam. 
A babapiskótákat belemártottam egy pillanatra sűrűbb málnaszörpbe, majd egy tálba elkezdetem rétegezni. Egy sor babapiskóta, ezt leöntjük az epres krémmel, ismét babapiskóta következik és újra krém. Hűtőszekrénybe tesszük minimum egy órára. 
Most készítettem először ilyen desszertet, pillanatok alatt elfogyott. Szerintem őszibarackkal is nagyon finom lehet.
 
 
 
Rovat: 
Megosztás/Mentés Megosztás