Várandósság alatt leggyakrabban előforduló panaszok kezelése homeopátiával és Schüssler sóval

Terhességi hányás, hányinger
Ilyenkor a 2. Schüssler só, a Calc.phosphoricum segíthet, naponta 4x1 tablettát kell elszopogatni. Ha a gyógyszer íze is hányingert vált ki, fél dl vízben oldjuk fel és igyuk meg, vagy öblítsük vele a szánkat, így is hatni fog, hiszen a nyálkahártyáról szívódik fel.
Vérszegénység
Enyhe vérszegénység esetén az egyik nap 3. Schüssler só a Ferrum phosphoricum D6-ból 3x1 tablettát, a másik nap Calc. phosphoricum D6-ból szintén 3x1 tablettát kell elszopogatni a megfelelő ideig.
Aranyér
Az érfalak megerősítésére 1. Schüssler só Calc. fluoratum D12-ből 3x1 tablettát az egyik nap.
A másik napon 11. Schüssler só Silicea D12 3x1 tabletta elszopogatva. Ha az aranyér gyulladt, vagy vérző, akkor kiegészíthetjük 3. Schüssler só Ferrum phosphoricum szedésével napi 3x1 tabletta. Ha görcsös fájdalom lép fel, akkor a 7. Schüssler sót alkalmazzuk, szintén napi 3x1 tabletta.
Hasi görcsök, hasfal gyakori keményedése
Sima izom és harántcsíkolt izom görcsénél is hatásos a 7. Schüssler só a Magnesium phosphoricum D6 napi 3x1tbl elszopogatva. Akut fájdalomnál alkalmazhatjuk, az un,"forró hetest":10 db Mg phosph. tablettát körülbelül egy deci forró vízben feloldunk, és 10 percenként kortyolunk belőle, míg el nem fogy.
Fogak romlása
Egyik nap 1 Schüssler só Calc.fluoratum D6, másik nap 2. Schüssler só Calc.phosphoricum D6 tablettából 3x1-et elszopogatni. Fogfájás esetén 3. Schüssler só Ferrum phosphoricum D12 negyedóránként 1 tablettát elszopogatni.
Barna foltok a bőrön /májfoltok/
A 6. Schüssler só Kalium sulfuricum tablettát kell elszopogatni naponta 3x1-et, a hatás javítása érdekében lehet kombinálni a 6. Schüssler krémmel.
Terhességi csíkok, striák
Calc.fluorat Schüssler só D12 napi 3x1 tabletta plusz az 1-es Schüssler krém
Visszértágulat
Egyik nap Calc.fluorat D12 3x1, másik nap Silicea D12 3x1 tablettát.
Gyomorégés
Natrium phosphoricum D6 Sch só napi 3x1 tablettát elszopogatni.
Emlőgyulladás szoptatáskor
Ferrum phosphoricum Schüssler só D12 negyedóránként 1 tablettát elszopogatni két órán keresztül utána óránként 1 tabletta. Emlőbimbó berepedésnél Calc.fluorat D12 naponta 3x1 tabletta
 
Mielőbbi javulást kívánunk!
Szakszerű tanácsadással, és szeretettel várjuk: Póczi patika dolgozói 
 
Fotó: pixabay
 
Megosztás/Mentés Megosztás