VII. Fűzfa Kupa és 1+1, Őszi Ráadás Gyermeknap. Mászófal is lesz. Előzetes

Két budakeszi civil szervezet, a Budakeszi Fűzfa Egyesület és a Gyerekköztársaság Egyesület két nagyszerű programmal várja a budakeszieket szeptember 16-án. Erről tájékoztatta a két szervező honlapunkat.

A Fűzfa Egyesület ezúttal nem a megszokott szombati napon, hanem vasárnap rendezi meg a VII. Fűzfa Kupa, nyílt - szabadtéri röplabda bajnokságot a Fűzfa utca melletti réten. Várják a nevező csapatok jelentkezését. A részletekről a későbbiekben még bővebb tájékoztatást fognak adni.
 
 
 
Az 1+1, Őszi Ráadás Gyermeknap-nak még nincsen hagyománya Budakeszin. Megrendezését az tette lehetővé, hogy a 2011-es gyermeknapon nagy sikert arató mászófal működtetője Eszes Zoltán barátjával, Zsólyomi Zsolttal felvetették, hogy az ősszel ismét megajándékoznák a budakeszi gyerekeket a falmászás nagyszerű élményével. Csatlakozott önzetlen felajánlásukhoz, a budakeszi Kenderkóc Népi Játszóház és az elmúlt két gyermeknapon már nagy sikert arató Budakeszi Kutyaiskola is. Ők hárman lesznek a résztvevői ennek a félnapos, nagyon színvonalas programnak. A körülmények most szerényebbek lesznek a megszokottól. Nem lesznek sátrak, árusok és csak néhány széket, asztalt fognak kihozni a szervezők a játszóház számára. Az 1+1 egy négyórás program lesz, 10 és 14 óra között, ismét a mamutfenyőknél.
 
A Fűzfa Egyesület és a Gyerekköztársaság Egyesület a Budakeszin élő legendás evezős házaspárt, Sarlós Györgyöt és feleségét Sarlós Györgyné Mózer Erzsébetet kérte fel a közösen megszervezett rendezvények fővédnökségére.
 
Sarlós György 1968 - ban, a mexikói olimpián 2. helyezést ért el a kormányos nélküli négyesben társaival. Felesége három európa bajnoki bronzérmet szerzett evezős egyesben, kettesben és négyesben. Később mindketten jelentős edzői sikereket is elértek az evezős sportban.
 
Megosztás/Mentés Megosztás