VII. Fűzfa Kupa. A Nagysanyisok (NSJG) hegemóniájának vége

Budakeszi jelenkori történelmének talán legmarkánsabb, legösszetartóbb lakóhelyi közössége a Fűzfa utcában él, ahol nem mellékesen rengeteg gyermek is született az elmúlt években. Mindezek mellett ez a közösség arról is nevezetes, hogy évről évre itt rendezik meg a Fűzfa Kupa Röplabda Bajnokságot.

Mint az előző években, idén is megfogta az embert az a baráti hangulat, mely ezt a néhány órát körbefogja.
 
Az ez évi bajnokság több szempontból is rendhagyó volt. Az előző években eddig minden győzelmet a Nagysanyisok szereztek meg, idén változott a helyzet, csak harmadikok lettek. Végül is egy új formáció, a Budakeszi Felvidék csapata győzedelmeskedett.
 
A másik újdonága az volt ennek a rendezvénynek, hogy a díjakat egy legendás budakeszi evezős házaspár, a mexikói olimpia 2. helyezettje, Sarlós György és felesége, Sarlós Györgyné, Mózer Erzsébet, többszörös európa bajnoki harmadik helyezett adta át a győzteseknek a díjakat.
 
Köszönjük Fűzfa utca!
 
 
A fotókat a Fűzfa utcában élő kitűnő fotós, Fischer Anna készítette, akivel a honlapunk által meghírdetett természetfotó pályázat alkalmával ismerkedtünk meg. Fischer Anna alkotó lelke a legapróbb - mások számára talán észrevehetetlen - pillanatokat is megörökíti képein. Fotózás felső fokon! 
Fischer Anna természetfotóival is megismerkedhetnek majd a közeljövőben honlapunk olvasói.
 
Köszönjük Anna!
 
10 csapat vett részt
I.  helyezett Budakeszi Felvidék (csapatkapitány: Keller Tibor)
II. helyezett Pákics (csapatkapitány: Somogyi Farkas Tamás)
III: helyezett Nagy Sándor Gimnázium (csapatkapitány: Áfra Sándor)
IV. helyezett Egyetnemértés
 
TOVÁBBI KÉPEK A GALÉRIÁBAN
 

I. helyezett csapat

II. helyezett csapat

 

Megosztás/Mentés Megosztás