XVIII. Családi Nap Fesztivál, ahogyan azt az amikisvarosunk.hu látta

A felújított park utáni megváltozott helyzetben Budakeszi két legnagyobb városi rendezvénye, a Gyereknap és a Családi Nap Fesztivál is a helyét kereste, de ma már elmondható, hogy mindkettő megtalálta. A Gyereknap a mamutfenyők mellett, a Családi Nap Fesztivál pedig a reptéren, a Farkashegyen. Ez az új helyszínű Családi Nap Fesztivál talán több is volt annál, mint amit a neve képvisel. A Családi Nap Fesztivál első része a repülésről szólt, a MI REPÜLŐSEINKRŐL, akik már több, mint 80 éve öregbítik Budakeszi hírnevét, de valahogy hosszú időn át elfeledkeztünk róluk. Ez a mai nap az egymásra találás napja volt. Köszönjük MÁV Repülőklub a nagyszerű bemutatót!

Ám nem igazán szeretném szaporítani a szót, már csak azért sem, mert  máshol is jelenésem volt, így nem vagyok a teljes nap élményeinek a birtokában, ezért sajnos nem tudok beszámolni a kenyéráldás meghitt perceiről, a "Virágos Budakesziért" és a főzőverseny erdeményhirdetéséről sem. Az itt megjelentetett fotók azonban remélem érzékeltetik ennek a nagyszerűen sikerült napnak a hangulatát, melyért köszönet illeti Budakeszi Város Önkormányzatát és a hatalmas szervezői munkát végző Erkel Ferenc Művelődési Központ munkatársait. És ha már a köszöneteknél tartunk, ne feledkezzünk meg a Gräfl cukrászda Budakeszinek ajánlott 2012. évi szabolcsi almás-mákos ország tortájáról sem, vastag mák- és almaréteggel, könnyed tejszínnel, fahéjjal és vaníliával fűszerezve.
 
Ezek az itt látható képek, melyeket honlapunk galériájába töltöttünk fel, lehet, hogy kissé elmentek a gyermekportrék irányába, de hiába, nekem már csak ilyen a természetem. Túl a nyolcadik gyereknap megszervezésén, a Gyerekköztársaság Egyesület elnökeként, oda húz leginkább a szívem. Ennyi szubjektivitás engedtessék meg nekem!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Megosztás/Mentés Megosztás